Beplanting verwijderen in Rotterdam

Op vrijdag 30 september zijn onze studenten bezig geweest met de beplanting verwijderen van een tuin in Rotterdam. In de ochtend hebben onze studenten de bus ingeladen en zijn ze naar Rotterdam gereden. Eenmaal bij de klant aangekomen hebben ze de kraan gestart, de kraan de tuin in gereden en zijn ze meteen aan de slag gegaan. De klus die onze studenten bij deze klant kwamen uitvoeren hield in dat alle tegels en coniferen stronken uit de tuin verwijdert zouden worden.

De klus

Beplanting verwijderen is geen probleem voor onze studenten. Onze studenten hebben inmiddels al veel ervaring met het werken in de tuin en kunnen zeer planmatig werken. Zo ook bij deze klus. Er is begonnen met het verwijderen van de coniferen stronken. Dit is op de volgende manier gedaan. Als eerste is er een stalen ketting om de stronk heen gebonden. Vervolgens is de haak vastgemaakt aan de giek van de kraan. Ten slotte trek je voorzichtig de stronk uit de grond door de giek van het kraan van de stronk af te bewegen.

Nadat alle stronken waren verwijdert hebben we het straatwerk eruit gehaald. Eerst trokken we met de kraan alle tegels los zodat ze makkelijker te breken waren en dus makkelijker in de kruiwagen zouden passen. De klus bracht uiteindelijk zoveel afval met zich mee dat het niet meer in onze container paste. Dit probleem is uiteindelijk opgelost door een extra collega langs te laten komen. Als laatste hebben wij met de kraan de grond weer uitgevlakt. Na een dag zwaar werken hebben we weer een mooie klus uitgevoerd en hebben we er weer een tevreden klant bij.

Interesse in beplanting verwijderen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!