Bamboe weghalen in Rijswijk

Laatst mochten wij voor een klant bamboe weghalen in Rijswijk. De klant had bamboe staan in de voortuin en achtertuin maar wilde dit graag laten weghalen. Bij Schoffelstudent hebben wij veel ervaring en expertise op het gebied van bamboe weghalen en deze klus was ons dus op het lijf geschreven. We zijn met drie studenten naar Rijswijk gereden en zijn daar hard aan de slag gegaan om het bamboe weg te halen.

Hoe hebben wij deze klus aangepakt?

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het verwijderen van bamboe. Nadat wij de situatie hadden bekeken was voor ons snel duidelijk dat wij de bamboe eerst zouden afknippen om het daarna uit te graven. Als eerste hebben wij dus de bamboe afgezaagd. Schoffelstudent maakt altijd gebruik van zijn eigen materialen. Zo ook bij deze opdracht waar wij met onze takkenscharen de bamboe hebben afgezaagd. Dit was hard werken vanwege de grote hoeveelheid bamboe die in de tuin stond. Toen al de bamboe was afgezaagd tot de juiste hoogte konden we verder stap 2: het uitgraven.
Het uitgraven was een flinke klus vanwege de sterk ingegroeide wortels wat het lastig maakte deze te verwijderen. Gelukkig hebben onze studenten al veel ervaring met het weghalen van bamboe en zijn ze niet zo snel van hun stuk te brengen. Nadat de schoffelstudenten al het bamboe hadden uitgegraven en weggehaald was het tijd om de grond weer te herstellen, en toen dit gebeurd was was de klus geklaard. Wij hebben tijdens deze opdracht gebruik gemaakt van een container die we bij een ander bedrijf hebben geleend. Deze container is bij aanvang van de klus voor ons neergezet en hier hebben wij al het verwijderde bamboe en alle het andere afval ingedaan. Na afloop van de klus is de container weer opgehaald door de leverancier!

Uiteindelijk is ook deze klus weer goed afgerond en hebben we er weer een tevreden klant bij. Bamboe weghalen? Of heeft u een andere klus in de tuin waar u graag hulp bij heeft? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Interesse in bamboe weghalen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!