Hovenier in Zwolle. Vakkundig hoveniersbedrijf

Op zoek naar een hovenier in Zwolle? Dat komt goed uit. Wij maken als hoveniersbedrijf in Zwolle tuinen mooi. We doen tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud en nog veel meer tuinklussen. Mogen we jouw hovenier in Zwolle zijn?

Nu wil je waarschijnlijk wel eerst weten wie je je tuin in haalt. Daarom leggen we op deze pagina uit wie we zijn, hoe we werken en wat we voor jou kunnen betekenen.

Hovenier in Zwolle:

 • Dit zijn wij
 • Zo werken we
 • Waarom zou je voor ons als hovenier in Zwolle kiezen?
 • Wat klanten over ons zeggen
 • Mogelijke twijfels en vragen
 • Hiermee willen we je graag helpen
 • Tuinen die we al mooi gemaakt hebben
Aangelegde tuin met grindpad en gazon

Op zoek naar een hovenier in Zwolle?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Over deze hovenier in Zwolle

Wij zijn Schoffelstudent & Hoveniers. Best een opvallende naam voor een hoveniersbedrijf. In 2010 begonnen we als studenten om mensen te helpen met tuinonderhoud. Grasmaaien, schoffelen en bemesten, bijvoorbeeld. Na een tijdje kregen we af en toe de vraag of we ook grotere klussen deden, zoals tuinaanleg en boomverzorging. Natuurlijk wilden we dat, maar daar was wel iets meer voor nodig.

Dus begonnen we samen te werken met vakmannen, schaften we professionele gereedschappen aan en breidde ons wagenpark zich flink uit. Vanuit het hele land kwamen er aanvragen binnen. Daarom gingen we samenwerkingen aan met andere vakkundige hoveniers. We werken ook samen met een aantal hoveniers in Zwolle. Zo zijn we in staat om tuinen door het hele land mooi te maken en onze klanten blij te maken. Als hovenier in Zwolle gaan we graag ook voor jou aan de slag.

Zo werken wij

Wat gebeurt er zodra je bij ons een gratis offerte aanvraagt? Dat zie je hieronder.

Wat klanten over ons zeggen

Snelle reactie en een nette afhandeling met het gewenste resultaat, meer kan ik er niet over zeggen.

Robert, Rotterdam

Alle opgedragen werkzaamheden zijn netjes en snel uitgevoerd binnen het tevoren opgegeven bedrag. Zeer tevreden, ook voer de vriendelijke mensen die het werk hebben uitgevoerd.

Piet, Voorburg

Er is zorgvuldig en snel gereageerd op mijn vraag en het werk kon op korte termijn worden uitgevoerd. Het is netjes gedaan en vlot afgehandeld.

Malou, Pijnacker

Waarom zou je voor ons kiezen?

 • We maken onze klanten blij met een mooie tuin

 • We waarborgen kwaliteit door te werken met ervaren vakmannen

 • Onze klantenservice is 5 dagen per week van 08:00 tot 18:00 bereikbaar

 • We zijn sterk in communicatie en heldere afspraken

 • We geven je tuininspiratie en handige tips (gewoon helemaal gratis)

Mogelijke twijfels

We snappen wel dat je niet zomaar een hovenier kiest. Je wilt weten waar je aan toe bent en je wilt voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Daarom nemen we hieronder wat vragen en twijfels weg.

Zijn jullie altijd de goedkoopste?

Niet altijd, want voor sommige klussen zijn vakmensen nodig en aan vakwerk hangt nu eenmaal een prijskaartje om het goed te doen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Ben je niet tevreden? Geef het alsjeblieft aan, zodat we samen een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Zwolle?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Onze diensten als hovenier in Zwolle

Als hoveniersbedrijf in Zwolle helpen we je met de volgende klussen:

Tuinaanleg in Zwolle

Wil je een tuin aanleggen in Zwolle? Je kunt ons hiervoor inschakelen. Een tuin aanleggen is ontzettend leuk om te doen, want het resultaat is prachtig en je herkent je tuin niet meer terug. Wel kunnen er snel foutjes insluipen die best vervelende gevolgen kunnen hebben. Denk aan verkeerde afwatering of een fundering die niet volstaat. Wij helpen je graag met je tuinaanleg in Zwolle. Jij deelt je ideeën met ons en wij zorgen voor een tuin die lang meegaat en waar je niet op uitgekeken raakt.

Tuinaanleg door hovenier

Tuinonderhoud in Zwolle

Wil je tuinonderhoud in Zwolle laten uitvoeren? We zorgen dat je tuin er elk seizoen goed bij ligt en op de juiste momenten de goede zorg krijgt. Het is van belang dat er op de juiste momenten gesnoeid, bemest, gemaaid en beplant wordt. Laat je helemaal ontzorgen, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van je tuin. Hoe klinkt dat?

Ben je op zoek naar een tuinman in Zwolle die geregeld kleine klusjes in de tuin uitvoert? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Tuinonderhoud door hovenier

Tuinontwerp in Zwolle

Als je een absolute droomtuin wilt, die precies past bij jou, dan is een tuinontwerp een aanrader. Stel je voor. Jij deelt je ideeën, wensen en budget met een ervaren tuinontwerpen. Die giet daar zijn of haar ervaring, creativiteit en kennis bij. Je staat versteld. Zo krijg je een tuin die écht uniek is. Het is ook mogelijk om een 3D ontwerp te laten maken. Dan kun je als het ware vooraf al op de computer door de tuin heen lopen. Voor een tuinontwerp in Zwolle zit je bij ons helemaal op je plek.

3D tuinontwerp door hovenier

Hovenier in Zwolle Zuid en omgeving Zwolle

We werken niet alleen in Zwolle, maar zijn ook actief als hovenier in omgeving Zwolle. Geen probleem dus als je in de buurt van Zwolle woont.

Uitgelicht project – tuinaanleg

We willen je graag wat van ons werk laten zien. De tuin die je hiernaast en hieronder ziet, legden we aan in Utrecht. Het 3D-tuinontwerp was de basis voor deze tuin. Verder vind je een strak gazon met staptegels, een hardhouten beschoeiing, een boerenhouten hek, een overkapping, een fiberon vlonder, verhoogde borders, fruitbomen en tuinverlichting in deze tuin. Wil je meer details lezen? Bekijk dan het portfolio item van deze tuin.

3D tuinontwerp bovenaanzicht met gazon, staptegels, overkapping en bomen
Aangelegde tuin met overkapping, boerenhouten hek en bestrating
Aangelegde tuin met gazon, staptegels en verhoogde borders

Op zoek naar een hovenier in Zwolle?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Bekijk meer tuinen die wij mooi maakten