Hovenier in Zeeland? Schoffelstudent & Hoveniers!

U bent op zoek naar een hovenier Zeeland? Wij zijn Schoffelstudent & Hoveniers en  we helpen u graag met al uw tuinklussen! We werken met de unieke en sterke combinatie van ervaren hoveniers, jonge junior hoveniers en gemotiveerde studenten. Hierdoor leveren we goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. We zorgen dat op elke klus de benodigde kennis en ervaring aanwezig is. Ook werken we voor complexe klussen samen met vakmannen, zoals boomverzorgers, houtbouwers en stratenmakers. Alles om uw tuinwensen te realiseren! Mogen we uw hovenier in Zeeland zijn?

Wat we voor u kunnen betekenen?

Wij pakken als hovenier in Zeeland alle tuinklussen op. Of het nu gaat om tuinonderhoud, tuinontwerp, tuinaanleg, boomverzorging of zakelijk onderhoud. Binnen ons team en onze partners zetten we altijd de juiste mannen op een project. Ons doel: u blij maken met een mooie tuin. Daar worden wij zelf ook blij van. Of het nu gaat om kleine tuintjes of enorme landelijke tuinen en alles daar tussenin! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op voor inspiratie, tips en de mogelijkheden.

Schoffelstudent & Hoveniers: uw hovenier in Zeeland?

In 2010 begonnen we als studentenbedrijf en gingen we bij onze klanten langs in een rode Fiat Cinquecento. We breidden uit met meer gereedschappen, meer en nieuwe auto’s en een groter team van inmiddels zo’n 30 man. Maar ons plezier in het mooi maken van tuinen is nooit weggegaan. Elke werkdag zijn we bij klanten in de tuin aan de slag!

hovenier Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een hovenier in Zeeland?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Hovenier Zeeland: tuinonderhoud

Kan de tuin wel een flinke opknapbeurt gebruiken? Na een onderhoudsbeurt loop je weer rond in een frisse en strakke tuin. We overleggen met u wat nodig is en dat werk voeren we netjes uit! Denk aan het verwijderen van onkruid, snoeien van hagen, grasmaaien, het reinigen van terrassen en vlonders en bemesten. Alles wat nodig is om de tuin weer mooi te maken.

We kunnen zowel eenmalig als periodiek onderhoud uitvoeren. Als we vaker langskomen, ligt de tuin er het hele jaar strak bij en wordt in elk seizoen het nodige onderhoud uitgevoerd. Een onderhoudscontract is natuurlijk mogelijk!

Hovenier Zeeland: tuinontwerp en tuinaanleg

Heeft u dromen en plannen voor uw tuin! Dan helpen we u graag om die te realiseren. Een optie is om eerst een tuinontwerp te laten maken door onze tuinontwerpers. Ze zetten uw dromen en hun expertise om in een uitvoerbaar ontwerp. De volgende stap is de tuinaanleg. Ook die klus nemen we graag op ons voor u.

Wat klanten over ons zeggen

Gewoon GOED, we maken al 3 jaar gebruik van de Schoffelstudenten, en zolang men dezelfde kwaliteit/prijs verhouding levert, hebben ze ons nog heel lang als klant.

Klant, Reeuwijk

De tuiniers waren ‘s morgens altijd op tijd. Er werd goed doorgewerkt. De opgeknapte tuin voldoet aan mijn verwachtingen.

Klant, Rotterdam

Overal hebben de jongens en meiden van Schoffelstudent/Studentenkracht een stapje extra gezet voor onze voor, zij en achtertuin. Voor ons heel fijn, wijzigingen op het huidige plan waren geen probleem en is tot op de laatste dag is daar bij ons flexibel mee om gesprongen. Het eindresultaat is dan ook zeer tevredenstemmend prijs/kwalitatief gezien. Professionele hovenier met assistentie, had ook nog tips over waterafvoer etc. dus voor ons erg fijn. Aanrader.

Klant, Zoetermeer

Elk jaar laat ik de jongens van schoffelstudent alles weer even aan kant ruimen. Bijzonder is dat ze elk jaar beter personeel lijken in te zetten (echte vakmensen met verstand van zaken) terwijl de prijs vrijwel gelijk blijft! Top service!

Klant, Ridderkerk

Hoe we een klus aanpakken

  • Offerte aanvragen: Vraag via onze website een offerte aan. Indien nodig komen we langs voor een kijkafspraak.

  • Datum: Na akkoord spreken we samen met u een datum af om het werk uit te voeren.

  • Ontwerp: Eventueel vertalen we uw wensen en onze expertise door naar een tuinontwerp

  • Uitvoering: Op de afgesproken datum beginnen we met de werkzaamheden

  • Afronding: Nadat het project naar tevredenheid afgerond is, sturen we u per mail de factuur volgens de afspraken.

  • Genieten: We wensen u veel plezier met uw tuin

Op zoek naar een hovenier in Zeeland?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Recente projecten