Hovenier in Tilburg. Vakkundig hoveniersbedrijf

Ben je op zoek naar een hovenier in Tilburg? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij werken als hoveniersbedrijf in Tilburg met vakkundige hoveniers. Op deze pagina maak je kennis met ons. Mogen wij je hovenier in Tilburg zijn?

Hovenier in Tilburg:

 • We stellen ons aan je voor
 • Onze werkwijze
 • Wat onze klanten over ons zeggen
 • Waarom zou je met ons gaan samenwerken?
 • Tuinaanleg in Tilbug
 • Tuinonderhoud in Tilburg
 • Tuinontwerp in Tilburg
 • Tuinman in Tilburg
 • Eerder uitgevoerde projecten
Tilburg

Op zoek naar een hovenier in Tilburg?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Over deze hovenier in Tilburg

Wij zijn het hoveniersbedrijf Schoffelstudent & Hoveniers. In 2010 begonnen we tuinen te onderhouden. We waren toen zelf nog studenten. Dat verklaart ook onze naam. Al snel vroegen klanten ons of we ook andere tuinklussen dan tuinonderhoud konden uitvoeren. ‘Natuurlijk!’ Daarvoor gingen we samenwerken met professionele hoveniers. Ook breidden ons wagenpark en onze gereedschappen zich langzaam uit. Vandaag de dag werken we door heel het land met vakmannen en studenten.

Vanaf 2010 tot nu is er dus veel veranderd, maar sommige dingen zijn gelukkig hetzelfde gebleven. Nog altijd zijn we elke dag tussen het groen te vinden en maken we onze klanten blij met een mooie tuin.

Onze werkwijze

Op het moment dat je bij ons een gratis offerte aanvraagt, gebeurt het volgende:

Wat klanten over ons zeggen

In 3 dagen tijd mijn tuin helemaal naar wens. Geweldige jongens die vakwerk hebben afgeleverd. De tuin netjes opgeleverd en ook nog alles opgeruimd en al het vuil meegenomen.

Cora, Schiedam

Alle opgedragen werkzaamheden zijn netjes en snel uitgevoerd binnen het tevoren opgegeven begroting bedrag. Zeer tevreden, ook over de vriendelijke mensen die het werk hebben uitgevoerd.

Piet, Voorburg

Snelle reactie en een nette afhandeling met het gewenste resultaat, meer kan ik er niet over zeggen.

Robert, Rotterdam

Waarom zou je met ons samenwerken?

 • We maken onze klanten blij met een mooie tuin

 • We waarborgen kwaliteit door te werken met ervaren vakmannen

 • Onze klantenservice is 5 dagen per week van 08:00 tot 18:00 bereikbaar

 • We zijn sterk in communicatie en heldere afspraken

 • We geven je tuininspiratie en handige tips (gewoon helemaal gratis)

Mogelijke twijfels

We snappen best dat je niet zomaar even een hovenier kiest. Je zoekt iemand die je kan vertrouwen en wilt niet later voor verrassingen komen te staan. Hieronder nemen we enkele twijfels weg die we nog wel eens horen. Heb je nog meer vragen? Neem gerust contact met ons op.

Zijn jullie altijd de goedkoopste?

Niet altijd, want voor sommige klussen zijn vakmensen nodig en aan vakwerk hangt nu eenmaal een prijskaartje.

Wat als ik niet tevreden ben?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Ben je niet tevreden? Geef het alsjeblieft aan, zodat we samen een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Tilburg?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuinaanleg in Tilburg

Zoek je een hoveniersbedrijf dat je tuinaanleg in Tilburg voor je aanpakt? Dan helpen we je graag. We zijn benieuwd naar je tuinplannen. Vervolgens spreken we een planning af om je droomtuin te realiseren. Vanaf de afgesproken datum gaan we keihard aan de slag om jouw nieuwe tuin zo snel en netjes mogelijk op te leveren. Wil je dus een tuin aanleggen in Tilburg en kan je daar vakkundige hulp bij gebruiken? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Hovenier is bezig met het aanleggen van een tuin

Tuinonderhoud in Tilburg

Wij voeren tuinonderhoud in Tilburg uit. Zowel voor eenmalig als voor periodiek onderhoud kan je bij ons terecht. Wil je dus optimaal van je tuin genieten en je niet druk maken over het onderhoud? Schakel onze hulp in. We zorgen dat je tuin op tijd de beste zorg krijgt.

Hovenier snoeit een haag

Tuinontwerp in Tilburg

Wil je een nieuwe tuin, maar weet je nog niet precies wat je erin wilt? Of ben je op zoek naar iemand die met waardevolle adviezen je tuinplannen naar een heel nieuw niveau brengt? Dan raden we je een goede tuinarchitect in Tilburg aan. Iemand die dagelijks bezig is met het bedenken van prachtige tuinen op maat. De tuinontwerper bedenkt een tuin die gebaseerd is op jouw budget en wensen. Voor een buitengewoon tuinontwerp in Tilburg ben je bij ons aan het juiste adres.

Voorbeeld van een 3D tuinontwerp vanuit bovenaanzicht

Tuinman in Tilburg

Zoek je gewoon een tuinman in Tilburg? Iemand op wie je kunt rekenen voor kleine tuinklussen, zoals gras maaien en schoffelen? Wij zorgen dat er een tuinman voor je klaar staat.

Hovenier in Tilburg en omgeving

We zijn als hoveniersbedrijf ook werkzaam in Eindhoven en Breda.

Uitgelicht project

Misschien ben je inmiddels wel benieuwd geworden naar werk dat wij hebben verricht. We kunnen van alles roepen, maar ons werk zegt nog veel meer. Daarom nemen we je graag mee naar een tuin.

Deze prachtige tuin legden we aan in Waddinxveen, vlak bij Gouda. De hoogtepunten zijn de hardhouten, oersterke vlonders, het unieke caribian split en een gazon, zo strak dat ze er in het Koning Willem II stadion jaloers op zijn. Bij wijze van spreken dan. Kijk mee in de video en op de foto’s.

Aangelegde tuin in Waddinxveen
Aangelegde tuin in Waddinxveen

Op zoek naar een hovenier in Tilburg?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Bekijk meer tuinen die wij mooi maakten