Hovenier in Schoonhoven? Vakkundig en betrouwbaar hoveniersbedrijf

Op zoek naar een hovenier in Schoonhoven? We helpen je graag met je tuinproject. Op deze pagina lees je meer over dit hoveniersbedrijf in Schoonhoven.

Op deze pagina:

 • Schoffelstudent & Hoveniers in Schoonhoven
 • Tuinontwerp in Schoonhoven
 • Tuinaanleg in Schoonhoven
 • Tuinonderhoud in Schoonhoven
 • Klanten over Schoffelstudent & Hoveniers
 • Zo gaan we te werk
 • Recente projecten
Hoveniersbedrijf in Schoonhoven

Op zoek naar een hovenier in Schoonhoven?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5+ van klanten!

Schoffelstudent & Hoveniers in Schoonhoven

In 2010 begonnen we met het onderhouden van tuinen als studenten. Steeds vaker kregen we de vraag of we ook andere tuinklussen konden uitvoeren? Ambitieus als we zijn, zeiden we: ja, natuurlijk! Om wel de kwaliteit te blijven bieden die onze klanten verdienen, gingen we samenwerkingen aan met vakmannen: hoveniers, boomverzorgers en stratenmakers.

Door de jaren heen groeiden we van studentenhoveniersbedrijf uit naar een volwaardig hoveniersbedrijf dat werkt met vakmannen en waar mogelijk studenten inzet. Zo zorgen we voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. We voeren alle soorten tuinklussen uit door de hele Randstad.

Mogen we jouw hovenier in Schoonhoven zijn?

Tuinontwerp in Schoonhoven

Heb je hele nieuwe tuinplannen? Dan is het maken of laten maken van een tuinontwerp echt een aanrader. Met een goed tuinontwerp voorkom je dat je na de aanleg toch niet helemaal tevreden bent met het resultaat. In het tuinontwerp wordt de tuin tot in detail van tevoren uitgedacht. Dat kost wat tijd, maar levert later in het proces veel tijd op.

Onze tuinontwerpers hebben al honderden tuinen ontworpen en weten precies waar ze op moeten letten. Door een tuinarchitect in Schoonhoven in te schakelen voorkom je dus beginnersfouten. Daarnaast heeft de tuinontwerper ontzettend veel ervaring met het bedenken van tuinen. Hij of zij combineert jouw wensen en budget met de eigen creativiteit. Het resultaat is een tuinontwerp dat helemaal past bij wat jij met jouw tuin wil. In het tuinontwerp wordt ook aandacht besteedt aan de haalbaarheid. Hierdoor blijft het niet bij een plan, maar kan het tijdens de tuinaanleg precies zo worden gemaakt.

We brengen je graag in contact met onze tuinarchitect in Schoonhoven.

Tuinontwerp Hoeksche Waard
Tuinaanleg Hoeksche waard

Tuinaanleg in Schoonhoven

Heb je nieuwe plannen voor je tuin gemaakt? Dan is het tijd voor de tuinaanleg. Wil je je tuin aanleggen in Schoonhoven, dan kun je dat natuurlijk zelf doen wanneer je handig bent en flink wat tijd hebt. De andere keuze is dat je een hovenier inschakelt.

Wij mochten al meer dan honderd klanten blij maken met een nieuwe tuin. Door al die projecten weten we precies waar we op moeten letten zodat de tuinaanleg soepel verloopt. We zijn helaas ook door schade en schande wijs geworden, maar we maken foutjes geen tweede keer. Onze hoveniers leggen je tuin aan volgens het plan of tuinontwerp dat er ligt. Het resultaat is een tuin die technisch klopt en waar je heel lang van kunt genieten.

Mogen we jou ook blij maken met een nieuwe tuin?

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Schoonhoven?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5+ van klanten!

Tuinonderhoud in Schoonhoven

Zo nu en dan moet er onderhoud worden uitgevoerd in de tuin. De laatste jaren zien we tuinen die steeds minder onderhoud vragen. Met een aantal slimme aanpassingen kan je het benodigde onderhoud sterk verminderen. Maar er zal toch altijd wat onderhoud nodig blijven. Misschien vind je het wel heerlijk om dit zelf te doen. Dat begrijpen we helemaal 😉 Maar het kan ook zijn dat je daar hulp bij nodig hebt. Dan helpen we je graag met je tuinonderhoud in Schoonhoven.

Tuinonderhoud dat we bijvoorbeeld doen:

 • Bemesten van borders en gazon

 • Snoeien van planten, hagen en bomen

 • Bestrating reinigen en groene aanslag verwijderen

 • Onkruid verwijderen en bestrijden

Ben je meer op zoek naar een tuinman in Schoonhoven? Iemand die op wekelijkse basis kleine klussen doet, zoals grasmaaien, planten water geven en vegen? Ook dat is mogelijk. We brengen je graag in contact met onze tuinman in Schoonhoven.

Hoveniersbedrijf in Schoonhoven

Klanten over Schoffelstudent & Hoveniers

Gewoon GOED, we maken al 3 jaar gebruik van de Schoffelstudenten, en zolang men dezelfde kwaliteit/prijs verhouding levert, hebben ze ons nog heel lang als klant.

Klant, Reeuwijk

De tuiniers waren ‘s morgens altijd op tijd. Er werd goed doorgewerkt. De opgeknapte tuin voldoet aan mijn verwachtingen.

Klant, Rotterdam

Overal hebben de jongens en meiden van Schoffelstudent/Studentenkracht een stapje extra gezet voor onze voor, zij en achtertuin. Voor ons heel fijn, wijzigingen op het huidige plan waren geen probleem en is tot op de laatste dag is daar bij ons flexibel mee om gesprongen. Het eindresultaat is dan ook zeer tevredenstemmend prijs/kwalitatief gezien. Professionele hovenier met assistentie, had ook nog tips over waterafvoer etc. dus voor ons erg fijn. Aanrader.

Klant, Zoetermeer

Elk jaar laat ik de jongens van schoffelstudent alles weer even aan kant ruimen. Bijzonder is dat ze elk jaar beter personeel lijken in te zetten (echte vakmensen met verstand van zaken) terwijl de prijs vrijwel gelijk blijft! Top service!

Klant, Ridderkerk

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Offerte

Op basis van jouw informatie maken we een offerte

3. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

4. Uitvoering

Wij voeren de werkzaamheden op de afgesproken datum uit!

5. Betaling

Na de uitvoering sturen wij per mail de factuur volgens de afspraken.

6. Genieten

Nadat wij de tuin mooi hebben gemaakt, is het tijd om ervan te genieten!

Recente projecten

We hebben heel veel gepraat, maar uiteindelijk vertellen de tuinen van onze klanten het echte verhaal. Hieronder zie je twee projecten die we hebben uitgevoerd:

Tuinaanleg grote tuin in Waddinxveen

In deze tuin plaatsten we een grote hardhouten vlonder. Ook legden we het gazon aan en vulden we de borders met beplanting. Er staan bijvoorbeeld krentenboompjes, reuzenrabarbers en een rododendron in deze tuin. Een ander hoogtepunt van deze tuin is het caribian split. Dit grind met rood- en geeltinten kleurt prachtig bij de vlonder en het groen in deze tuin.

Bekijk de video of lees en bekijk hier nog meer over deze tuin.

Tuinaanleg in nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda

In de nieuwbouwwijk Westergouwe legden we deze tuin aan. Er was letterlijk nog niets in deze tuin. Nu vind je er onder andere een aantal fruitbomen (stoofpeer, appel en pruim), een robuuste pergola en een terras van steenschotten (oude schotten die in fabrieken zijn gebruikt om stenen op te laten drogen).

Bekijk de video of lees en bekijk hier nog meer over deze tuin.

Op zoek naar een hovenier in Schoonhoven?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5+ van klanten!

Bekijk meer tuinen die wij mooi maakten