Hovenier Rotterdam

U bent op zoek naar een hovenier Rotterdam? Wij zijn een hoveniersbedrijf dat werkt met hoveniers en studenten. Zo bieden wij de kwaliteit van een hovenier voor een betaalbare prijs. Wij verzorgen met plezier het tuinonderhoud, tuinaanleg, houtbouw, boomverzorging en tuinontwerp.

Zo knippen we hagen, verwijderen we onkruid, maaien we het gras en snoeien we de vaste planten. Tevens kunnen wij al uw tuinwensen verwezenlijken. We maken graag een tuinontwerp en verzorgen tuinaanleg. Eigenlijk alles wat een regulier hoveniersbedrijf doet! Wij zijn daarom een goed alternatief voor een hovenier Rotterdam. We bespreken graag uw wensen met een bak koffie, neem dan contact op. Wilt u nog meer weten over ons hoveniersbedrijf? Lees dan hieronder verder!

Onze diensten · Onze werkwijze · Goedkoop is duurkoop? · Uitgelicht project · Tuinontwerp · Tuin ophogen · Onderhoud bedrijfsterrein · Hoe vaak tuinonderhoud?

Hovenier Rotterdam

Interesse in betaalbaar hovenierswerk?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Hoe gaan wij te werk?

Wij luisteren graag naar u, de klant! Dat is dan ook het eerste wat we doen, nadat u contact heeft opgenomen met ons. Dan inventariseren wij uw wensen en verzamelen wij de benodigde informatie per mail of telefonisch. Voor tuinonderhoud maken wij een prijsindicatie op basis van van die gegevens. Voor tuinaanleg komen wij graag even langs om uw wensen te bespreken. Dan komt een van onze hoveniers bij u langs. Wenst u een tuinontwerp? Geen enkel probleem dan komt een van onze tuinontwerpers bij u langs. Zo bepalen we samen met u de stijl voor uw nieuwe tuin.

Als het plan of ontwerp voor uw tuin er ligt maken wij een offerte geheel naar uw wensen. De offerte zullen wij met u bespreken en indien nodig aanpassen.  Na akkoord van de offerte zullen we een datum afspreken die u schikt. Op de afgesproken datum gaan onze hoveniers en studenten aan de slag gaan om uw tuin aan te pakken. Bij tuinaanleg starten we meestal met het leeghalen van de oude tuin om vervolgens met een schoon canvas de nieuwe tuin te realiseren. Wij zorgen voor een snelle efficiënte aanpak en gaan pas weer weg op het moment dat u tevreden met het resultaat.

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

3. Uitvoering

Wij komen de werkzaamheden op het afgesproken moment uitvoeren!

4. Betaling

Na de uitvoering sturen wij per mail de factuur volgens de afspraken.

5. Genieten

Nadat wij de tuin mooi hebben gemaakt is het tijd om ervan te genieten!

Hovenier in Rotterdam

  • Tuinonderhoud

  • Tuinaanleg

  • Tuin leegruimen

  • Straatwerk

  • Boomverzorging

  • Tuinontwerp

Klanten over Schoffelstudent

”Leuke, nette, aardige jongens. Harde werkers.”

C. Lakens, Bergschenhoek

”Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.”

R. Faas, Alphen aan de Rijn

“Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.”

Visser & Wijtman Architecten, Waddinxveen

”Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.”

H. Dongelmans, Rotterdam

Goedkoop is duurkoop?

U zult misschien denken, ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’ We hebben inmiddels al meer dan 2500 klussen gedaan en onze klanten zijn best wel blij met ons. Wij scoren een 8+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbare hoveniersdiensten leveren door te werken met hoveniers en studenten.

Tuinaanleg

Wij zijn dagelijks bezig met het aanleggen van tuinen in Rotterdam, maar ook door heel Zuid-Holland. Wij voeren graag al uw plannen uit net als iedere hovenier in Rotterdam, maar dan voor een scherpe prijs. Samen met onze tuinontwerper kunnen we ook een tuinontwerp maken of een beplantingsplan helemaal volgens uw wensen.  Hier kunt u een paar voorbeelden van tuinaanleg vinden. Voor werkzaamheden die meer specialisme vergen werken we samen met onze partner hoveniers. Zo leveren we de beste kwaliteit voor een scherpe prijs!

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Tuinontwerp

Naast alle werkzaamheden in de tuin leveren wij ook diensten rondom de tuin. Zo werken wij samen met een tuinontwerper die samen met u uw droomtuin kan tekenen, zodat wij samen met de hovenier uw droomtuin kunnen realiseren. Onze tuinontwerper heeft veel ervaring en ontwerpt zowel kleine als grote tuinen. Heeft u interesse in tuinontwerp? Kijk dan even op onze tuinontwerp pagina.

Tuin ophogen

In de loop van de tijd verzakt uw tuin en raken de voedingsstoffen in de tuinaarde ook op. Daarom is het goed om uw tuin aan te vullen met bemeste tuinaarde, zodat uw tuin er weer strak bij ligt. Schoffelstudent verzorgt regelmatig het ophogen van tuinen, ook in Rotterdam. Afhankelijk van de hoeveelheid tuinaarde laten we met een vrachtwagen bezorgen of nemen het zelf mee in onze aanhanger. We laten het dan dicht bij uw tuin storten op een stuk zeil, zodat de ondergrond schoon blijft. Vervolgens kunnen we de tuinaarde met kruiwagens in uw tuin verspreiden.

Onderhoud bedrijventerrein

We werken veel voor particulieren, maar ook geregeld voor bedrijven. Geen zorgen meer over hoe uw bedrijventerrein en bedrijfspand er bij liggen? Laat dat maar aan ons over!

Hoe vaak tuinonderhoud?

Hoe vaak moet onderhoud eigenlijk gebeuren? Dat ligt maar net aan het terrein. Wij doen zowel periodiek onderhoud als eenmalig onderhoud. Om de kosten laag te houden, adviseren we om het terrein geregeld te (laten) onderhouden. Het ligt er dan het hele jaar netjes bij en er is geen sprake van achterstallig onderhoud. In overleg met u kunnen we een onderhoudscontract afsluiten, waarbij we gedurende het jaar uw terrein verzorgen en netjes houden.

Andere klus?

Wij krijgen regelmatig verzoeken of we ook klussen buiten de tuin om doen zoals schilderwerk, klussen, het verhuizen van spullen. Wij doen andere klussen ook graag voor u, maar alleen als we zeker weten dat we de klus goed kunnen klaren. Mochten we twijfelen zullen we samenwerken met de vakman of het aan de vakman overlaten. Heeft u een andere klus die u gedaan wilt hebben? Neem dan contact op!

Onze projecten:

Interesse in betaalbaar hovenierswerk?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat als het werk niet naar wens is?

Ons werk is pas klaar als alles in de tuin naar wens is. Dat geldt voor al onze diensten. We bespreken vooraf welke werkzaamheden we gaan doen en hoe u ze gedaan wilt hebben. Na de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij altijd of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht u na ons vertrek nog niet tevreden zijn dan kunt u dat altijd aangeven en zullen wij samen tot een gepaste oplossing komen. Van de ruim 2500 klussen die we hebben gedaan zijn is het slechts enkele keren voorgekomen dat we de klant niet blij hebben kunnen maken.