Hovenier Rotterdam? Schoffelstudent & Hoveniers!

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Rotterdam? Wij zijn een ervaren en kundig hoveniersbedrijf in Rotterdam. We helpen je graag met onder andere tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp in Rotterdam.

Wil je dit?

 • De droomtuin die je al in je hoofd hebt laten realiseren?

 • Je geen zorgen hoeven te maken over wanneer en hoe je tuinonderhoud moet doen?

 • Jouw eerste tuinplannen laten vertalen naar een uniek tuinontwerp dat je verwachtingen te boven gaat?

 • Hulp bij je tuinklus omdat je er zelf niet aan toekomt?

 • Weten met wat voor hoveniersbedrijf in Rotterdam je te maken hebt?

Lees dan op deze pagina wie wij zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

Hovenier Rotterdam

Over dit hoveniersbedrijf in Rotterdam

Op zoek naar een hovenier in Rotterdam?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Onze diensten

Tuinaanleg in Rotterdam

Op zoek naar een hoveniersbedrijf dat tuinaanleg in Rotterdam verzorgt? We helpen je graag met het realiseren van je droomtuin. Dagelijks zijn we bezig met het aanleggen van tuinen in Rotterdam. Dit doen we al heel wat jaren. Door al die jaren ervaring weten we precies waar we op moeten letten. Er zijn namelijk veel dingen waar je op moet letten.

Bij een tuinaanleg kunnen kleine foutjes grote gevolgen hebben. Bijvoorbeeld dat er water op je gazon blijft staan door verkeerde afwatering of dat je terras gaat verzakken. Dit verlaagt je tuinplezier en je wilt juist een nieuwe tuin omdat je dan nog meer kan genieten van je tuin.

Schakel dus een hovenier in Rotterdam in je kan helpen om aan alles te denken en de tuinaanleg van begin tot eind te verzorgen. Zo weet je zeker dat het resultaat je verwachtingen evenaart en waarschijnlijk zelfs overtreft.

Wil je dus een tuin aanleggen in Rotterdam? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Tuinaanleg met grindpad, gazon en beplanting

Tuinonderhoud in Rotterdam

Tuinonderhoud in Rotterdam laten doen? Goede keuze. Je hoeft je niet meer druk te maken of je tuin wel op het juiste moment de juiste zorg krijgt.

Als hoveniersbedrijf zorgen we ervoor dat je tuin elk seizoen de beste zorg krijgt. Denk aan:

 • Borders en gazon bemesten

 • Planten en hagen snoeien

 • Onkruid verwijderen en bestrijden

 • Bestrating reinigen

 • En meer

Dit kan zowel eenmalig als periodiek. We kunnen een keer langskomen om de hele tuin op orde te maken. Maar het is ook mogelijk om een contract af te sluiten, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om tuinonderhoud te doen.

Tuinman gezocht in Rotterdam? Iemand die af en toe kleine klusjes doet, zoals grasmaaien en de planten water geven. We brengen je graag in contact met een ervaren tuinman in Rotterdam.

Tuinonderhoud van bestrating, gazon en vlonder

Tuinontwerp in Rotterdam

Wil je het maximale uit je nieuwe tuin halen? Dan is het beste dat we je kunnen adviseren om een tuinontwerp te laten maken.

Een tuinontwerper gaat met je zitten om jouw wensen en budget in kaart te brengen. Vervolgens wordt dit samengevoegd met de ideeën en ervaring van de tuinontwerper. Het resultaat is een compleet plan dat je zelf niet voor mogelijk had gehouden.

Een tuinontwerper kan ook een 3D-tuinontwerp maken. Je kunt dan als het ware al vooraf in je tuin rondlopen en alles vanuit alle hoeken bekijken. Een tuinontwerp kan worden aangevuld met een beplantingsplan en verlichtingsplan waarin beschreven staat waar welke beplanting komt en hoe mooie elementen in je tuin uitverlicht kunnen worden.

We brengen je graag in contact met een tuinarchitect in Rotterdam.

Ben je op zoek naar een tuinontwerp in Rotterdam? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

3D tuinontwerp met houtbouw, borders, bestrating en gazon

Wat onze klanten zeggen

Schoffelstudent kan ik iedereen van harte aanraden. Reageren snel, communiceren prima en werken uiterst secuur met gedreveheid en passie voor het vak. En ook nog eens tegen een schappelijke prijs. Petje af!

Anna, Schiedam

Men doet wat men belooft tegen een schappelijke prijs

Nel, Ridderker

De heren zijn beleefd, hebben een goed werktempo, leveren keurig werk af en weten waar ze het over hebben. Complimenten en we blijven zeker klant!

C. Wesseling, Alphen a/d Rijn

Betrouwbare mannen, gaan aan de slag en doen hun werk gewoon goed. Volgende keer weer!

Floor, Rotterdam

Waarom Schoffelstudent & Hoveniers?

 • We maken graag klanten blij met een mooie tuin

 • We werken met vriendelijke, ervaren vakmannen

 • We zijn sterk in communicatie en afspraken

 • We zijn gericht op betaalbaar hovenierswerk

 • We sturen je tuintips en -inspiratie

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Rotterdam?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat als het werk niet naar wens is?

Ons werk is pas klaar als alles in de tuin naar wens is. Dat geldt voor al onze diensten. We bespreken vooraf welke werkzaamheden we gaan doen en hoe je ze gedaan wilt hebben. Na de uitvoering van de werkzaamheden vragen wij altijd of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht je na ons vertrek nog niet tevreden zijn dan kan je dat altijd aangeven en zullen wij samen tot een gepaste oplossing komen. Van de ruim 5500 klussen die we hebben gedaan zijn is het slechts enkele keren voorgekomen dat we de klant niet blij hebben kunnen maken.

Hoe we te werk gaan (7 stappen)

Wat gaat er gebeuren als je bij ons een offerte aanvraagt? Hieronder leggen we het uit in 7 stappen.

1. Offerte aanvragen

Je vraagt bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan

2. Op maat gemaakte offerte

Wij krijgen een seintje en onze hovenier in Rotterdam maakt voor jou een offerte

3. Datum afspreken

Zodra je akkoord bent met de offerte, plant de hovenier samen met jou een datum in

4. Aan de slag in de tuin

Op de afgesproken datum, tijd en plek start de hovenier met de tuinklus

5. Tevreden?

Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we weer weg

6. Factuur

Na een aantal dagen ontvang je de factuur

7. Genieten

Nu is het tijd om volop te gaan genieten van je tuin

Uitgelichte projecten in Rotterdam

Wellness tuin aanleggen in Rotterdam

Een prachtig voor beeld van een tuinaanleg in Rotterdam is deze wellnesstuin die we in 2019 aanlegden. We vertaalden de wensen van de klant naar een tuinontwerp en voerden de tuinaanleg ook uit als hovenier in Rotterdam. Het resultaat is prachtig. Een heerlijke tuin met rustgevende beplanting en materialen inclusief een jacuzzi en sauna!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin.

Daktuin aanleggen in Rotterdam

Je zou het niet zeggen als je deze tuin ziet, maar dit is een daktuin. Een leuke uitdaging hoe je door middel van hoogteverschillen en verschillende materialen veel uitstraling aan een tuin kunt geven. Hoogtepunten in deze tuin zijn het hardhouten vlonderterras met robuuste pergola en de verhoogde plantenbakken.

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin.

Tuinrenovatie in Rotterdam

Wil je een tuinrenovatie in Rotterdam laten doen? Dat is zeker mogelijk. We gaan graag in gesprek over de elementen die je zou willen laten renoveren in je tuin en brengen dan gratis en vrijblijvend een offerte uit.

Hovenier in Rotterdam Zuid

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Rotterdam Zuid? We werken ook als hovenier in Rotterdam Zuid, dus vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Tuin ophogen

In de loop van de tijd verzakt uw tuin en raken de voedingsstoffen in de tuinaarde ook op. Daarom is het goed om de tuin aan te vullen met bemeste tuinaarde, zodat je tuin er weer strak bij ligt. Schoffelstudent & Hoveniers verzorgt regelmatig het ophogen van tuinen, ook in Rotterdam. Afhankelijk van de hoeveelheid tuinaarde laten we met een vrachtwagen bezorgen of nemen het zelf mee in onze aanhanger. We laten het dan dicht bij je tuin storten op een stuk zeil, zodat de ondergrond schoon blijft. Vervolgens kunnen we de tuinaarde met kruiwagens in de tuin verspreiden. Mocht het door het huis moeten is dat ook geen enkele probleem. Eventueel kunnen we ook tuinaarde leveren in zakken. Dat is handig wanneer het door het huis moet.

Houtbouw

Ben je op zoek naar een luxe uitstraling van je tuin? Een echt gaaf element? Met hout kun je dit bereiken. Of het nu gaat om het maken van een pergola, schutting, beschoeiing of een hele schuur. Onze houtbouwers maken mooiste dingen.

Onderhoud bedrijventerrein

We werken veel voor particulieren, maar ook geregeld voor bedrijven. Geen zorgen meer over hoe je bedrijventerrein en bedrijfstuin er bij liggen? Laat dat maar aan ons over! Wij onderhouden voor tientallen bedrijven in regio Rotterdam het terrein. Dit kan op basis van een enkele beurt of een onderhoudscontract om het terrein er jaarrond strak bij te laten liggen.

Boomverzorging

Staat er bij jou een boom in de weg? Met onze boomverzorgers verzorgen wij ook het kappen van bomen in regio Rotterdam. Of wil je gewoon je decennia oude boom laten verzorgen? Dat kan natuurlijk ook kijk dan even op onze pagina over boomverzorging. Omdat boomverzorging specialistisch werk is doen we dat samen met boomverzorgers die weten wat ze doen en het ook nog eens veilig doen. Dat is natuurlijk erg belangrijk gezien ze soms wel op 20 meter hoogte werken met flinke kettingzagen. Boomverzorgers weten ook precies hoe je boom gesnoeid moet worden zodat je boom lang mooi en gezond blijft.

Tuin afgraven of leeghalen

Die oude verwilderde tuin eens grondig aanpakken? Wij helpen je graag met het verwijderen van beplanting, tegels of andere tuinelementen. Ook het afgraven van tuinen doen we regelmatig in regio Rotterdam. Na duizenden tuinen gedaan te hebben weten we hoe we dit efficiënt moeten aanpakken en is de tuin in mum van tijd leeg. Ook met het bedenken en realiseren van nieuwe tuinplannen helpen we graag.

Op zoek naar een hovenier in Rotterdam?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bekijk tuinen die wij mooi maakten