Hovenier Reeuwijk? Schoffelstudent & Hoveniers

Op zoek naar een hovenier in Reeuwijk? Schoffelstudent & Hoveniers maakt in Reeuwijk tuinen mooi door te werken met hoveniers en studenten. Zo combineren we de kennis van de vakman en betaalbaarheid van de assistenten. Onze hoveniers en studenten hebben alle benodigde kennis in huis om goed tuinonderhoud te doen. Wij kunnen ook uw tuinwensen verwezenlijken. Van Tuinaanleg tot aan het snoeien van bomen, maar ook kunt u bij ons terecht voor een tuinontwerp die wij in samenwerking met een ontwerper voor u maken. Ook het renoveren van uw tuin, of zelfs het aanleggen van een compleet nieuwe tuin behoort tot de mogelijkheden.  Wij zijn gevestigd in Gouda en komen als hovenier bijna dagelijks in Reeuwijk.

Hovenier Reeuwijk

Interesse in betaalbaar hovenierswerk?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Tuinonderhoud

Als hoveniersbedrijf verzorgen wij ook tuinonderhoud in Reeuwijk. Of het nu gaat om een tuin die al een tijdje niet meer is onderhouden of een tuin die er strak bij ligt wij verzorgen graag. Onkruid wieden, heesters snoeien, grasmaaien, bladblazen en hagen knippen zijn werkzaamheden die wij dagelijks naar tevredenheid doen.
Wij zorgen altijd dat er één ervaren kracht is samen met een assistent. Zo kunnen we een betaalbare dienst bieden met een goede kwaliteit.

Uw tuin ophogen in Reeuwijk?

Na een bepaalde periode zal uw tuin beginnen te verzakken en moet u de tuin ophogen. Wij helpen u ook graag met het ophogen van de tuin. Zowel het ophogen van bestrating als het aanvullen van de tuinaarde verzorgen wij graag voor u.

Tuinaanleg

Onze studenten zijn ook zeer bekwaam in het aanleggen van tuinen. Wij voeren graag al uw plannen uit, voor een scherpe prijs. In samenwerking met onze tuinontwerper kunnen we een tuinontwerp maken of een beplantingsplan opstellen waarbij uw wensen natuurlijk leidend zijn. Als u op recent werk klikt kunt u voorbeelden van tuinaanleg vinden die wij recentelijk hebben uitgevoerd. Voor opdrachten die meer specialisme vraagt werken we samen met een bevriende hovenier in Reeuwijk. Op deze manier levert Schoffelstudent topkwaliteit voor een scherpe prijs!

Tuinontwerp

Wij werken met onze studenten niet alleen in uw huidige tuin, maar als u een compleet nieuwe tuin wilt kunnen wij samen met u en onze ontwerper uw groene dromen werkelijkheid laten worden. Onze tuinontwerper heeft veel ervaring en ontwerpt zowel kleine als grote tuinen. Heeft u interesse in het realiseren van uw droomtuin? Neem dan even een kijkje op onze tuinontwerp pagina.

Hulp van een hovenier in Reeuwijk?

Bij de klussen die wij uitvoeren zorgen wij altijd dat de juiste kennis en kunde aanwezig is. Bij sommige klussen hebben wij de hulp van een een vakman of specialist nodig en deze betrekken we dan ook bij de klus. Zo doen we het snoeien van bomen in samenwerking met een hovenier zodat we u tegen een scherpe prijs een goede kwaliteit dienst kunnen leveren. De hovenier gaat de boom in en neemt het zagen op zich en onze studenten ondersteunen de hovenier hierbij waar nodig en ruimen het afval alvast op. Ook hebben wij voor specifieker onderhoud hoveniers in dienst.

Hovenier in Reeuwijk en omgeving

We zijn ook werkzaam als hoveniersbedrijf in Gouda, Bodegraven en Boskoop.

Interesse in betaalbaar hovenierswerk?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuin opknappen in Reeuwijk

Voor een klant mochten wij de tuin opknappen in Reeuwijk om zo het huis verkoop klaar te maken. Er was al een hele tijd niets meer aan de tuin gedaan en deze was daardoor behoorlijk verwilderd. De haagwinde woekerde flink door de tuin, het gras stond tientallen centimeters hoog, de klimop groeide tot de nok van het dak en alle beplanting was flink uit de kluiten gewassen. De hoogste tijd voor een flinke opknapbeurt!

We hebben eerste op locatie afgesproken met de klant om zo te bespreken wat er precies mocht gebeuren aan de tuin. We hebben foto’s gemaakt en alle klussen op papier gezet. Onze projectmanager heeft na de afspraak direct de afspraken vertaald naar een passende offerte en deze is per mail verzonden. Na akkoord van de klant hebben we een datum geprikt, een afvalcontainer besteld en hebben onze mannen flink huisgehouden. Eerst zijn ze begonnen met de haagwinde wegtrekken en het grote snoeiwerk. Er zijn nog een paar coniferen en andere kleine boompjes verwijderd. Hiervoor hebben de mannen een kettingzaag gebruikt. Uiteraard werd bescherming en een zaagbroek gedraag zodat er veilig werd gewerkt. Vervolgens is de haag weer strak geknipt, het gras gemaaid, het mos en vuil tussen de tegels weggehaald en de verzakking opgehoogd met zand en zijn de tegels opnieuw gelegd. Totaal is er ruim 10 kubieke meter aan groenafval afgevoerd en hebben we ruim twee dagen werk gehad met twee van onze sterke krachten. Vervolgens hebben we met de klant het werk doorgesproken en tot slotte zijn nog wat puntjes op ‘i’ gezet zodat het helemaal naar de wens van de klant was. Met als resultaat een nette tuin en een tevreden klant!

Voor & Na:

Hovenier Reeuwijk