Hovenier in Nijmegen. Wij weten van aanpakken.

Ben je op zoek naar een hovenier in Nijmegen? Komt dat even goed uit. Wij maken als hoveniersbedrijf in Nijmegen onze klanten blij met een mooie tuin. Dus wil jij

1. Een mooie tuin
2. Een blije en tevreden klant zijn

Oké, zo makkelijk gaat het niet. Daarom stellen we ons op deze pagina netjes voor, laten we zien waar we je mee kunnen helpen en kun je lezen en zien wat voor werk we al geleverd hebben.

Hovenier in Nijmegen:

  • Wie wij zijn
  • Onze werkwijze
  • Tuinaanleg in Nijmegen
  • Tuinontwerp in Nijmegen
  • Tuinonderhoud in Nijmegen
  • Tuinman in Nijmegen
  • Hovenier in Nijmegen en omgeving
  • Waarom werken met ons?
  • Uitgelicht project
Hovenier in Nijmegen

Op zoek naar een hovenier in Nijmegen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wie wij zijn

Leuk om kennis te maken. Wij zijn Schoffelstudent & Hoveniers. Opvallende naam voor een hoveniersbedrijf, denk je misschien. Daar zit dan ook wat geschiedenis achter. In 2010 begonnen we als een studenten met het onderhouden van tuinen. In onze Fiat Cinquecento toerden we er flink op los. Het groenafval ging gewoon in de kofferbak. Dan stapte je de volgende morgen in een auto met beslagen ramen en spinnenwebben in elk hoekje. Die tijd is nu wel voorbij.

We kregen namelijk al snel vragen of we ook andere tuinklussen deden. Denk aan tuinaanleg en boomverzorging. ‘Ja, natuurlijk!’, zeiden we dan. Vervolgens moest het wel even geregeld worden. Daarvoor gingen we samenwerken met vakmannen. Nu, jaren later, kijken we hier lachend op terug. Inmiddels zijn we een volwaardig hoveniersbedrijf dat alle tuinklussen kan oppakken en door het hele land werkt.

We werken met betrouwbare en vakkundige hoveniers in Nijmegen. Sinds 2010 is er veel veranderd, maar één ding zal niet veranderen: wij maken klanten blij met een mooie tuin.

Onze werkwijze

We hebben zowel een korte als een iets langere variant van hoe wij werken.

Korte variant

We beginnen vroeg, werken keihard door, nemen af en toe pauze om flinke stapels bammetjes soldaat te maken die we wegspoelen met liters koffie, we overleggen met jou als klant en gaan pas weg als je tevreden bent.

Iets langere variant

1. Offerte

Je vraagt een offerte aan. De hovenier in Nijmegen maakt voor jou een passende offerte.

2. Datum

Na akkoord maken we samen een afspraak voor een datum en tijd

3. Start

Op de afgesproken dag staan we bij je op de stoep om te beginnen met de tuinklus.

4. Overleg

Ben je tevreden? Dan gaan we er vandoor. Nog niet? Dan lossen we het op.

5. Factuur

Binnen enkele dagen krijg je de factuur in je mailbox.

6. Geniet

Nu is het voor jou tijd om te gaan genieten van je tuin.

Tuinaanleg in Nijmegen

Wil je een tuin aanleggen in Nijmegen? Goed bezig. Een nieuwe tuin gaat je tuinplezier ontzettend verhogen. Dat horen we altijd van klanten voor wie we een tuin aanlegden.

Een tuinaanleg vraagt heel wat van je planningsvermogen, ruimtelijk inzicht en creativiteit. Wij nemen deze taken graag van je over. Jij vertelt wat je wilt en wij realiseren je droomtuin. Zo voorkom je dat er fouten gemaakt worden die vervelende gevolgen kunnen hebben.

Het resultaat is meestal nog beter dan je je van tevoren kon voorstellen. Jouw eigen stukje buiten dat volledig op jouw wensen is afgestemd. Mogen wij je tuin aanleggen in Nijmegen?

Tuinaanleg in Nijmegen

Tuinontwerp in Nijmegen door een tuinarchitect

Misschien vind je het wel ontzettend lastig wat je met je tuin moet. Je kijkt naar buiten en weet dat er iets anders moet, maar je weet net wat. Of je wilt een tuin die van een volgend niveau is en waarop je de komende 15 jaar niet uitgekeken raakt.

Dan raden wij je onze tuinarchitect in Nijmegen aan. Jij kunt al je ideeën vertellen en geeft je maximale budget aan. De tuinontwerper voegt daar vakkennis en creativiteit aan toe. Vervolgens komt hij terug met een realistisch tuinontwerp dat je verwachtingen overtreft.

Laat je tuinontwerp in Nijmegen maken door een ervaren tuinarchitect.

Tuinontwerp in Nijmegen

Tuinonderhoud in Nijmegen

Tuinonderhoud in Nijmegen laten uitvoeren? Slimme keuze. Jij hoeft je namelijk niet meer druk te maken over wanneer je ook alweer je gazon moet bemesten, hoe je een buxus snoeit of welke andere tuinvraag dan ook.

Wij zorgen ervoor dat jouw tuin de beste zorg krijgt op het juiste moment. Je kunt zelfs een contract afsluiten waarbij wij regelmatig langskomen om je tuin in de watten te leggen.

Laat je volledig ontzorgen door je tuinonderhoud in Nijmegen uit te besteden.

Zoek je een tuinman in Nijmegen? Iemand die wekelijks kleine klusjes opknapt, zoals grasmaaien en de planten water geven? We brengen je graag in contact met onze tuinman in Nijmegen.

Tuinonderhoud in Nijmegen

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Nijmegen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Hovenier in Nijmegen en omgeving

Wij zijn een hoveniersbedrijf in Nijmegen en omgeving. Woon je in Nijmegen? Dan ben je bij ons aan het goede adres (en staan wij ook bij jou aan het goede adres, natuurlijk ;)). Maar woon je in omgeving Nijmegen, bijvoorbeeld in Oss, Groesbeek, Bemmel, Malden, Lent, Druten, Beuningen, Druten en Wijchen. Ook dan komen we je graag blijmaken met een mooie tuin.

Hoveniersbedrijf in Nijmegen

Waarom werken met ons?

Ze komen keurig op tijd, werken netjes, zijn beleefd en ruimen alles keurig op. Ze hebben absoluut verstand van zaken en helpen je met al je tuinvragen. Kortom ik ben heel erg tevreden.

Miriam

Ik heb online prima afspraken kunnen maken met schoffelstudent. Ook het snoeien van de bomen is met kennis van zaken en vlot uitgevoerd. De factuur en de terugkoppeling van de betaling heb ik als zeer goed ervaren.

André, Your Content Goes Here

Reageren snel op verzoek om offerte en geven correct antwoord op vragen. Na goedkeuring en ondertekening van de opdracht werden we al snel gebeld door degene die onze boomstronken zou wegfrezen. Een datum afgesproken en stipt op tijd werd de klus naar volle tevredenheid geklaard.

Margit, Your Content Goes Here

Lees meer reviews op de onafhankelijke reviewsite Kiyoh.nl.

Uitgelicht project

Genoeg gepraat. Tijd om wat meer te laten zien.

Hier zie je foto’s van een tuin die we aanlegden in 2018. Enkele hoogtepunten zijn de vlonder en pergola. De vlonder is van hardhout en gaat dus wel even mee. De pergola van Douglas hout torent boven alles uit en geeft de tuin karakter.

De verhoogde borders steken prachtig af tegen de groene beplanting en het hout. Drie bakken op verschillende hoogtes maken de tuin interessant. Een strak grindpad met klassiek grind ligt tussen de terrassen. Hierin liggen antraciet staptegels.

Tuinaanleg in Nijmegen
Tuinaanleg in Nijmegen
Tuinaanleg in Nijmegen
Tuinaanleg in Nijmegen

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Nijmegen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Bekijk meer tuinen die wij mooi maakten