Hovenier in Leiden. Betaalbaar en vakkundig hoveniersbedrijf

Zoek je een hovenier in Leiden die jouw tuin (weer) mooi maakt? Als hoveniersbedrijf in Leiden zijn we dagelijks actief in tuinen van onze klanten. Lees op deze pagina hoe we werken en waar we jou graag mee helpen. Mogen we jouw hovenier in Leiden zijn?

Hoveniersbedrijf in Leiden:

 • Tuinontwerp in Leiden
 • Tuinaanleg in Leiden
 • Tuinonderhoud in Leiden
 • Tuinman in Leiden
 • Over dit hoveniersbedrijf in Leiden
 • Zo pakken we een tuinklus aan
 • Dit zeggen onze klanten over ons
 • Voordelen van werken met ons
 • Voorbeeldproject
Hovenier in Leiden

Op zoek naar een hovenier in Leiden?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuinontwerp in Leiden

Je hebt plannen voor een nieuwe tuin en wilt daar het maximale uithalen door vooraf een tuinontwerp te (laten) maken door een tuinarchitect in Leiden. Waarschijnlijk heb je zelf al wel wat ideeën over wat je mooi vindt. En ook het beschikbare budget staat misschien al wel vast.

De twee uitdagingen van een realistisch tuinontwerp zijn vaak hoe je zorgt dat je niet over je budget heen gaat én hoe je al je wensen samenvoegt in een ontwerp dat haalbaar is en klopt.

Een tuinontwerper heeft al veel van zulke vraagstukken opgelost. Jij geeft je budget en je wensen aan. De tuinontwerper voegt daar zijn of haar creativiteit en vakkennis aan toe. Het resultaat is een tuinontwerp dat jouw verwachtingen overtreft.

We brengen je graag in contact met onze tuinarchitect in Leiden.

Tuinaanleg in Leiden

Misschien heb je zelf al een compleet tuinontwerp of tuinplan liggen. Misschien wil je dat eerst nog laten maken. In ieder geval is de basis van een tuin aanleggen een plan waarin staat hoe jouw droomtuin eruitziet.

Binnen een paar dagen tot een paar weken werk kan jouw tuin veranderen van een ergernis naar jouw absolute droomtuin. Mogen wij je tuin aanleggen in Leiden?

We weten uit ervaring dat een tuinaanleg niet zo makkelijk is. Verkeerde berekeningen of kleine onoplettendheden kunnen leiden tot vervelende situaties. Dat neemt een hoop tuinplezier af. En dat is het laatste dat je wilt na een tuinaanleg.

Op basis van een kloppend plan gaan we nauwkeurig aan de slag. We blijven steeds in overleg met jou als klant. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kost de tuinaanleg je geen stress.

Tuinonderhoud in Leiden

Wil je je tuinonderhoud in Leiden graag uitbesteden? Geen probleem. En nog eens een slimme keuze ook. Je kunt het onderhoud helemaal aan ons overlaten. Wij zorgen er voor dat je tuin elk seizoen de best mogelijke zorg krijgt en niets tekort komt. Wat we bijvoorbeeld doen:

 • Gras maaien en gazon bemesten

 • Borders schoffelen, bemesten en beplanten

 • Bestrating en vlonders reinigen en algen bestrijden

 • Bomen, hagen en planten snoeien

Zoek je meer een tuinman in Leiden? Een tuinman voert bijvoorbeeld op wekelijkse basis kleine tuinklussen uit, zoals grasmaaien, water geven en blad verwijderen. We brengen je graag in contact met onze tuinman in Leiden.

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Leiden?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Over dit hoveniersbedrijf in Leiden

Uit onze naam had je het waarschijnlijk al afgeleid. We begonnen als studenten tuinen te onderhouden. In onze Fiat Cinquecento, volgeladen met gereedschap, gingen we op pad. Het groenafval ging gewoon in de kofferbak. ’s Ochtends als we de auto instapten, waren de ramen beslagen en zaten de spinnenwebben overal. Maar goed, die tijden zijn voorbij.

Vanaf 2010 groeiden we namelijk hard. We gingen steeds meer en moeilijkere klussen uitvoeren, zoals tuinaanleg en boomverzorging. Dat deden we in samenwerking met ervaren vakmannen. Ook breidde het wagenpark zich uit en schaften we betere en grotere gereedschappen aan.

Inmiddels zijn we de studententijd lang en breed ontgroeid. We zijn als volwaardig hoveniersbedrijf dagelijks met meerdere teams door het hele land heen op pad om onze klanten blij te maken met een mooie tuin. Dat zal nooit veranderen.

We werken ook met vakkundige boomverzorgers, timmermannen en hoveniers in Leiden. Daardoor kunnen we als hoveniersbedrijf in Leiden onze klanten helpen met al hun tuinklussen.

Hovenier in Leiden en omgeving

We zijn als hoveniersbedrijf ook werkzaam in Zoetermeer, Den Haag en Boskoop.

Waarom met ons werken?

 • Onze klantenservice is alle werkdagen van 08:00 tot 18:00 bereikbaar.

 • We halen altijd het beste resultaat uit de tuin.

 • We leveren kwaliteit door te werken met ervaren vakmannen

 • We maken altijd heldere afspraken en communiceren helder met jou als klant

Wat onze klanten zeggen over ons

Voor de tweede keer mijn tuin rigoureus opgeruimd. Er wordt gedaan wat er wordt gevraagd. Tussendoor komen de tips. Vriendelijk, correct, prettig en gewoon hard doorwerken. Ik zie ze graag weer.

Sun, Reeuwijk

Ik heb online prima afspraken kunnen maken met schoffelstudent. Ook het snoeien van de bomen is met kennis van zaken en vlot uitgevoerd. De factuur en de terugkoppeling van de betaling heb ik als zeer goed ervaren.

André, Voorschoten

Werken snel en heel goed. ZIjn erg vriendelijk en houden zich aan de afspraken.

Joke, Gouda

Zo pakken wij een tuinklus aan (in 7 stappen)!

Wat gaat er gebeuren als je bij ons een offerte aanvraagt? Hieronder leggen we het uit in 7 stappen.

1. Offerte aanvragen

Je doet bij ons een offerte aanvraag. Uiteraard gratis en vrijblijvend.

2. Offerte op maat

Wij zien je aanvraag en onze hovenier in Leiden gaat aan de slag met jouw offerte.

3. Datum afspreken

Wanneer je akkoord bent met de offerte, maken we samen een afspraak wanneer de werkzaamheden beginnen.

4. Aan de slag in de tuin

De hovenier staat bij jou op de stoep op de afgesproken datum en tijd.

5. Tevreden?

Ben je helemaal tevreden? Pas dan gaan wij weer weg.

6. Factuur

Na een aantal dagen ontvang je de factuur in je mailbox.

7. Genieten

Nu begint het zware werk voor jou 😉 Heerlijk genieten van je tuin!

Een recent project

Je weet inmiddels veel meer over deze hovenier in Leiden. Maar we laten je ook graag ons werk zien. Dat zegt namelijk veel meer dan woorden. Bijvoorbeeld deze tuin die we aanlegden in Rotterdam.

Het is een wellness tuin. Dit is een tuinstijl die erop maximaal op gericht is dat je er kunt ontspannen en rust kunt vinden. Dat komt dan ook in alles terug. De paden en terrassen zijn gemaakt met gladde, natuurlijke materialen die prettig aanvoelen, ook aan je blote voeten. De beplanting is rustgevend. Er zijn strakke lijnen gebruikt in de tuin. En de absolute blikvangers zijn uiteraard de sauna en de jacuzzi. Hier vind je foto’s van het tuinontwerp en het uiteindelijke resultaat van deze tuin. Meer lezen en bekijken? Klik dan even door naar het portfolio item.

Tuinontwerp
Wellness voorbeeld tuin
Voorbeeld project hovenier Leiden

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Leiden?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Meer tuinen die wij mooi maakten