Hovenier in Leeuwarden. Wij zorgen voor een mooie tuin.

Ben je op zoek naar een hovenier in Leeuwarden? Dan zit je bij ons goed. Wij werken als hoveniersbedrijf in Leeuwarden met vakkundige hoveniers. Tuinen mooi maken is ons werk, maar we doen het elke dag met plezier.

Hovenier in Leeuwarden:

 • We stellen ons aan je voor
 • Zo werken wij
 • Wat onze klanten over ons zeggen
 • Waarom zou je voor ons kiezen?
 • Hiermee kunnen we je helpen
 • Eerdere projecten
Hovenier in Leeuwarden

Op zoek naar een hovenier in Leeuwarden?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wie is deze hovenier in Leeuwarden?

Wij zijn Schoffelstudent & Hoveniers. Sinds 2010 onderhouden we tuinen. We begonnen met alleen studenten, vandaar Schoffelstudent. Steeds vaker kregen we de vraag of we ook andere klussen konden uitvoeren. Bijvoorbeeld bomen snoeien, tuinaanleg en bomen kappen. Dat hebben we met beide handen aangepakt en nu zijn we hier. Van onkruid wieden tot tuinen aanleggen en bomen kappen. We doen het allemaal

We werken met vakkundige hoveniers in Leeuwarden. Daardoor kunnen we jou de kwaliteit garanderen die je verdient.

In al die jaren hebben we al veel klanten blij gemaakt met een mooie tuin. Als hovenier in Leeuwarden gaan we graag ook voor jou aan de slag.

Zo werken wij

Wat gebeurt er zodra je bij ons een gratis offerte aanvraagt? Dat zie je hieronder.

Wat klanten over ons zeggen

Alles goed online geregeld. Prima en aardige medewerkers. Werkelijke tijd en afvoer gerekend, ondanks dat dit minder was dan in de offerte.

Klant, Berkel en Rodenrijs

Jullie waren stipt op tijd (dat is heel fijn, kan ik jullie verzekeren) en al mijn vragen werden goed beantwoord. Verder is alles heel mooi geworden.

Marion, Rotterdam

Gewoon GOED, we maken al 3 jaar gebruik van de Schoffelstudenten, en zolang men dezelfde kwaliteit/prijs verhouding levert, hebben ze ons nog heel lang als klant.

Hans en Dona, Reeuwijk

Waarom zou je voor ons kiezen?

 • We zijn sterk in communicatie en heldere afspraken

 • Onze klantenservice is 5 dagen per week van 08:00 tot 18:00 bereikbaar

 • We maken onze klanten blij met een mooie tuin

 • We geven je tuininspiratie en handige tips (gewoon helemaal gratis)

 • We waarborgen kwaliteit door te werken met ervaren vakmannen

Mogelijke twijfels

Een betrouwbaar en vakkundig hoveniersbedrijf in Leeuwarden zoeken is niet makkelijk. Je wilt graag de goede keuze maken, maar vooraf kan je dat niet altijd goed inschatten. Daarom nemen we hieronder enkele vragen en twijfels weg.

Zijn jullie altijd de goedkoopste?

Dat zijn we niet altijd. We willen namelijk altijd kwaliteit leveren en daar heb je echte vakmannen voor nodig. Waar mogelijk proberen we kosten te besparen.

Wat als ik niet tevreden ben?

We willen pas weggaan als jij helemaal tevreden bent. Ben je dat nog niet? Geef het dan aan. Dan zoeken we samen naar een oplossing tot je wel tevreden bent.

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Leeuwarden?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuinaanleg in Leeuwarden

Gespecialiseerde hovenier in tuinaanleg nodig in Leeuwarden? Dan helpen we je graag. Je hebt misschien zelf al wel ideeën. Deel die vooral met ons. Vervolgens gaan we met jou om de tafel zitten om samen tot de best mogelijke oplossing te komen. Daarna kan de tuinaanleg van jouw droomtuin van start gaan. Wil je dus een tuin aanleggen in Leeuwarden en heb je daarbij de hulp van een hoveniersbedrijf nodig? Vraag bij ons een vrijblijvende en gratis offerte aan.

Tuinaanleg door hovenier

Tuinonderhoud in Leeuwarden

Wij doen ook tuinonderhoud in Leeuwarden. We doen zowel eenmalig als periodiek onderhoud. Wil je dat jouw tuin er altijd spik en span uitziet? Geen probleem. Denk aan klussen als het gazon maaien, bemesten, snoeien, onkruid verwijderen en het terras reinigen. Jij hoeft je nergens meer zorgen om te maken. Je tuin krijgt altijd op het juiste moment de beste zorg.

Tuinonderhoud

Tuinontwerp in Leeuwarden

Wil jij je eigen tuin die helemaal ingericht is op jouw smaak en waar je veel plezier van gaat beleven? Dan is een goede tuinarchitect in Leeuwarden wat jij nodig hebt. Jouw wensen worden gemixt met onze inspiratie, tuinadvies en ervaring. Er ontstaat zo een prachtig tuinontwerp dat aansluit bij jouw ideeën én budget. Voor een buitengewoon tuinontwerp zit je bij ons goed.

Tuinontwerp in Leeuwarden

Tuinman in Leeuwarden

Zoek je gewoon een tuinman in Leeuwarden? Iemand die geregeld enkele tuinklusjes opknapt, zoals grasmaaien en onkruid verwijderen? Ook dat kan geregeld worden. We brengen je graag in contact met onze tuinman in Leeuwarden.

Uitgelicht project

Misschien ben je inmiddels wel benieuwd geworden hoe ons werk er dan eigenlijk uit ziet. We kunnen veel praten, maar ons werk zegt nog veel meer. Daarom lichten we deze parel van een tuin eruit. En hieronder vind je nog veel meer van ons werk.

Deze prachtige tuin legden we aan in Waddinxveen, vlak bij Gouda. De hoogtepunten zijn de hardhouten, oersterke vlonders, het unieke caribian split en een gazon, zo strak dat de buren er jaloers op zijn. Kijk mee in de video en op de foto’s.

Aangelegde tuin in Waddinxveen
Aangelegde tuin in Waddinxveen

Op zoek naar een hovenier in Leeuwarden?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Bekijk meer tuinen die wij mooi maakten