Hovenier Hoeksche Waard? Betaalbaar, Goed en Snel.

Als je op zoek bent naar een hovenier in de Hoeksche Waard ben je op de juiste plaats. Je tuin op de schop of gewoon netjes onderhouden? Als hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard verzorgen wij alle klussen in en om de tuin zoals tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Lees hieronder verder om alles te weten te komen.

Over deze hovenier Hoeksche waard:

 • Wat doen wij als hoveniersbedrijf in Hoeksche Waard ?
 • Tuinontwerp
 • Tuinaanleg
 • Tuinonderhoud
 • Overige werkzaamheden
 • Over ons
 • Werkgebied
Hovenier in Hoeksche Waard

Op zoek naar een hovenier in Hoeksche Waard?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5+ van klanten!

Wat doet een hovenier in Hoeksche Waard?

Of het nou gaat om een ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin of het tuinonderhoud van een bestaande tuin. Wij verzorgen het allemaal. Dit doen wij door te werken met hoveniers en waar we kunnen zetten we studenten in. We vinden vakwerk belangrijk want we willen mooie tuin realiseren voor een nette prijs. We werken daarom niet altijd met studenten. Dat kan verschillen per klus. Het voornaamste is dat de klus goed gedaan wordt voor een nette prijs.

Tuinontwerp in Hoeksche Waard

Je wilt een nieuwe tuin realiseren? Dan is het wijs om vooraf een goed plan te maken. Een tuin aanleggen is een flinke investering en je niet achteraf bedenken dat het toch anders had gemoeten. Voor een goed plan heb je meestal geen tuinontwerper nodig. Een geschreven plan met eventueel een simpele schets volstaat al. Wil je jouw droomtuin realiseren? Dan is het inschakelen vaneen tuinontwerper iets voor jou. Een tuinontwerper biedt meer creativiteit, ervaring en inzicht zodat je echt je droomtuin krijgt. Voor een tuinontwerp, beplantingsplan en of een verlichtingsplan werken wij samen met ervaren tuinontwerpers. We brengen je graag in contact met onze tuinontwerper. Nadat de tuinontwerper het ontwerp heeft opgeleverd, kunnen wij een bijhorende offerte maken voor het verzorgen van de tuinaanleg. De offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Lees hieronder meer over tuinaanleg in de Hoeksche Waard.

Hovenier in Hoeksche Waard
Hovenier in Hoeksche Waard

Tuinaanleg in Hoeksche Waard

Je wilt een tuin aanleggen? Zoals hierboven geschreven kun je zelf al een goed plan maken. Wij hebben ook informatieve pagina’s geschreven met nieuwe tuin inspiratie of je kunt hier onze voorbeeldtuinen vinden. Eventueel kun je een collage maken met foto’s die je mooi vindt op Pinterest of zelfs een fysieke collage met knipsels uit tijdschriften. Een plan met je wensen maakt het tuinaanleg proces wat makkelijker. Mocht je jezelf liever laten adviseren, dan kan onze hovenier natuurlijk ook langskomen voor een kennismaking. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

De uitvoering van tuinaanleg in Hoeksche Waard: Na het akkoord op de offerte plannen we samen een datum in. Wij zullen de benodigde materialen bestellen en op de dag van aanvang verschijnen onze hoveniers op de afgesproken tijd. De hoveniers beginnen dan met het leeghalen van de huidige situatie en als er een schoon canvas is, gaan de hoveniers aan de slag met de tuinaanleg. Na hard werken leveren wij de tuin op. Zijn er dan nog puntjes van aandacht, dan lossen we die uiteraard op. Daarna is het tijd om te genieten van je nieuwe tuin.

Op zoek naar een hoveniersbedrijf  in Hoeksche Waard?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5+ van klanten!

Tuinrenovatie in Hoeksche Waard

Tuinaanleg betreft het aanleggen van een hele nieuwe tuin. Maar misschien wil je alleen een deel van de tuin aanpakken of de huidige tuin ophogen? Dat noemen we tuinrenovatie en ook die klus pakken wij graag aan. Tuinrenovatie is vaak wat makkelijker Meestal kunnen we aan de hand van afmetingen en foto’s al een goede inschatting maken. Indien nodig komt er eerst nog een hovenier langs om de klus door te nemen en het op te meten. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tuinonderhoud in Hoeksche Waard

Als hovenier in Hoeksche Waard onderhouden we natuurlijk ook tuinen. Heb je al een prachtige tuin maar wil je graag mooi houden of zelfs mooier maken? Tuinonderhoud door vakkundige hoveniers zorgt ervoor dat je tuin jaarrond er prachtig bij ligt. Alle planten worden op de juiste wijze gesnoeid, onkruid gewied, hagen geknipt en indien gewenst wordt er bemesting aangebracht. Doe je liever een deel van de werkzaamheden zelf maar wil je gewoon die grote haag of hoge boom laten doen? Dat kan natuurlijk ook. Of het nou om eenmalig tuinonderhoud gaat of structureel onderhoud: Wij doen het graag. Wil je een offerte ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

 • Bemesten van borders en gazon

 • Snoeien van planten, hagen en bomen

 • Bestrating reinigen en groene aanslag verwijderen

 • Onkruid verwijderen en bestrijden

Overige werkzaamheden in Hoeksche Waard

Naast tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud verzorgen wij nog meer werkzaamheden als hoveniersbedrijf. Zo verzorgen wij ook de volgende diensten: Bomen kappen, bomen snoeien, stronken verwijderen, houtbouw, beschoeiing plaatsen, haag verwijderen en nog meer. Staat jouw klus er niet bij? Neem vrijblijvend contact op om te kijken of we je kunnen helpen.

Over ons

Al sinds 2011 maken wij klanten blij met een mooie tuin. We begonnen als bijbaan met simpel tuinonderhoud en dat is uitgegroeid naar een serieus hoveniersbedrijf. Inmiddels werken wij samen met andere hoveniers om kwaliteit te kunnen leveren en te waarborgen. Zo maken wij onze klanten blij met een mooie tuin. Mogen wij jou ook blij maken met een mooie tuin? Neem dan contact op.

Ons werkgebied

Als hoveniersbedrijf in Hoeksche waard werken wij ook in de volgende plaatsen:

Klanten over Schoffelstudent & Hoveniers

Gewoon GOED, we maken al 3 jaar gebruik van de Schoffelstudenten, en zolang men dezelfde kwaliteit/prijs verhouding levert, hebben ze ons nog heel lang als klant.

Klant, Reeuwijk

De tuiniers waren ‘s morgens altijd op tijd. Er werd goed doorgewerkt. De opgeknapte tuin voldoet aan mijn verwachtingen.

Klant, Rotterdam

Overal hebben de jongens en meiden van Schoffelstudent/Studentenkracht een stapje extra gezet voor onze voor, zij en achtertuin. Voor ons heel fijn, wijzigingen op het huidige plan waren geen probleem en is tot op de laatste dag is daar bij ons flexibel mee om gesprongen. Het eindresultaat is dan ook zeer tevredenstemmend prijs/kwalitatief gezien. Professionele hovenier met assistentie, had ook nog tips over waterafvoer etc. dus voor ons erg fijn. Aanrader.

Klant, Zoetermeer

Elk jaar laat ik de jongens van schoffelstudent alles weer even aan kant ruimen. Bijzonder is dat ze elk jaar beter personeel lijken in te zetten (echte vakmensen met verstand van zaken) terwijl de prijs vrijwel gelijk blijft! Top service!

Klant, Ridderkerk

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Offerte

Op basis van jouw informatie maken we een offerte

3. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

4. Uitvoering

Wij voeren de werkzaamheden op de afgesproken datum uit!

5. Betaling

Na de uitvoering sturen wij per mail de factuur volgens de afspraken.

6. Genieten

Nadat wij de tuin mooi hebben gemaakt, is het tijd om ervan te genieten!

Recente projecten

We hebben heel veel gepraat, maar uiteindelijk vertellen de tuinen van onze klanten het echte verhaal. Hieronder zie je twee projecten die we hebben uitgevoerd:

Tuinaanleg van daktuin in Rotterdam

Deze tuin bevindt zich op een dak. Door middel van hoogte en verschillende materialen hebben we leuke plekjes gecreëerd in deze tuin. Blikvangers zijn bijvoorbeeld de borders op verschillende niveaus, de joekel van een pergola en de hardhouten vlonder.

Bekijk de video of lees en bekijk hier nog meer over deze tuin.

Tuinaanleg in nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda

In de nieuwbouwwijk Westergouwe legden we deze tuin aan. Er was letterlijk nog niets in deze tuin. Nu vind je er onder andere een aantal fruitbomen (stoofpeer, appel en pruim), een robuuste pergola en een terras van steenschotten (oude schotten die in fabrieken zijn gebruikt om stenen op te laten drogen).

Bekijk de video of lees en bekijk hier nog meer over deze tuin.

Op zoek naar een hovenier in Hoeksche Waard?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5+ van klanten!

Bekijk meer tuinen die wij mooi maakten