Hovenier in Groningen. We maken jou blij met een mooie tuin

Ben je op zoek naar een hovenier in Groningen? Fijn dat je op onze website terecht bent gekomen. Wij werken als hoveniersbedrijf in Groningen met vakkundige hoveniers. Onze missie is om onze klanten blij te maken met een mooie tuin. Mogen we jouw hovenier in Groningen zijn?

Hovenier in Groningen:

 • We stellen ons aan je voor
 • Zo werken wij
 • Wat onze klanten over ons zeggen
 • Waarom zou je voor ons kiezen?
 • Hiermee kunnen we je helpen
 • Eerdere projecten
Groningen

Op zoek naar een hovenier in Groningen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wie is deze hovenier in Groningen?

Wij zijn Schoffelstudent & Hoveniers. Sinds 2010 onderhouden we tuinen. We begonnen met alleen studenten, vandaar onze naam. Steeds vaker kregen we de vraag of we ook andere klussen konden uitvoeren. Bijvoorbeeld tuinen aanleggen en bomen kappen. Ambitieus als we zijn, zeiden we: natuurlijk. Maar hiervoor was wel wat zwaarder geschut nodig. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf met groot gereedschap, professionele hoveniers en jaren ervaring.

We hebben een landelijk netwerk met vakkundige hoveniers met wie we klussen uitvoeren. We hebben dus ook enkele hoveniersbedrijven in Groningen met wie we samenwerken.

In al die jaren hebben we al veel klanten blij gemaakt met een mooie tuin. Als hovenier in Groningen gaan we graag ook voor jou aan de slag.

Zo werken wij

Wat gebeurt er zodra je bij ons een gratis offerte aanvraagt? Dat zie je hieronder.

Wat klanten over ons zeggen

Alles goed online geregeld. Prima en aardige medewerkers. Werkelijke tijd en afvoer gerekend, ondanks dat dit minder was dan in de offerte.

Klant, Berkel en Rodenrijs

Jullie waren stipt op tijd (dat is heel fijn, kan ik jullie verzekeren) en al mijn vragen werden goed beantwoord. Verder is alles heel mooi geworden.

Marion, Rotterdam

Gewoon GOED, we maken al 3 jaar gebruik van de Schoffelstudenten, en zolang men dezelfde kwaliteit/prijs verhouding levert, hebben ze ons nog heel lang als klant.

Hans en Dona, Reeuwijk

Waarom zou je voor ons kiezen?

 • We maken onze klanten blij met een mooie tuin

 • We waarborgen kwaliteit door te werken met ervaren vakmannen

 • Onze klantenservice is 5 dagen per week van 08:00 tot 18:00 bereikbaar

 • We zijn sterk in communicatie en heldere afspraken

 • We geven je tuininspiratie en handige tips (gewoon helemaal gratis)

Mogelijke twijfels

We snappen wel dat je niet zomaar een hovenier kiest. Je wilt weten waar je aan toe bent en je wilt voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Daarom nemen we hieronder wat vragen en twijfels weg.

Zijn jullie altijd de goedkoopste?

Niet altijd, want voor sommige klussen zijn vakmensen nodig en aan vakwerk hangt nu eenmaal een prijskaartje om het goed te doen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Ben je niet tevreden? Geef het alsjeblieft aan, zodat we samen een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Op zoek naar een hovenier in Groningen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuinaanleg in Groningen

Zoek je een hoveniersbedrijf dat je tuinaanleg in Groningen uitvoert? Dan helpen we je graag. Je hebt misschien zelf al wel ideeën. Deel die vooral met ons. Vervolgens bedenken we samen een plan om jouw droomtuin te realiseren. Vervolgens kan de tuinaanleg van start gaan. Wil je dus een tuin aanleggen in Groningen en heb je daarbij de hulp van een hoveniersbedrijf nodig? Vraag bij ons een vrijblijvende en gratis offerte aan.

Tuinaanleg door hovenier

Tuinonderhoud in Groningen

Ook voor tuinonderhoud in Groningen kun je bij ons terecht. We doen zowel eenmalig als periodiek onderhoud. Wil je dat je tuin er altijd strak bij ligt en dat elk seizoen het nodige tuinonderhoud wordt uitgevoerd? Geen probleem. Denk aan klussen als het gazon maaien, bemesten, snoeien, onkruid verwijderen en het terras reinigen.

Tuinonderhoud door hovenier

Tuinontwerp in Groningen

Wil je een unieke tuin die precies heeft wat jij zoekt en waar je de komende twintig jaar niet op uitgekeken raakt? Dan is een goede tuinarchitect in Groningen wat jij nodig hebt. Jouw wensen worden gemixt met zijn of haar inspiratie, tuinadvies en ervaring. Er ontstaat zo een prachtig tuinontwerp dat aansluit bij jouw ideeën én budget. Voor een buitengewoon tuinontwerp in Groningen zit je bij ons goed.

3D tuinontwerp door hovenier

Tuinman in Groningen

Zoek je gewoon een tuinman in Groningen? Iemand die geregeld enkele tuinklusjes opknapt, zoals grasmaaien en onkruid verwijderen? Ook een tuinman kunnen we voor je regelen.

En meer…

Ook voor boomverzorging en bomen kappen kun je bij ons terecht.

Uitgelicht project

Misschien ben je inmiddels wel benieuwd geworden hoe ons werk er dan eigenlijk uit ziet. We kunnen veel praten, maar ons werk zegt nog veel meer. Daarom lichten we deze parel van een tuin eruit. En hieronder vind je nog veel meer van ons werk.

Deze prachtige tuin legden we aan in Waddinxveen, vlak bij Gouda. De hoogtepunten zijn de hardhouten, oersterke vlonders, het unieke caribian split en een gazon, zo strak dat ze er in het stadion van FC Groningen jaloers op zijn. Kijk mee in de video en op de foto’s.

Aangelegde tuin in Waddinxveen
Aangelegde tuin in Waddinxveen

Op zoek naar een hovenier in Groningen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Bekijk meer tuinen die wij mooi maakten