Hovenier Gouda? Schoffelstudent & Hoveniers 2017-12-07T15:11:09+00:00

Hovenier Gouda

U zoekt een hovenier in Gouda? Gouda is een stad naar ons hart en zijn daarom als hoveniersbedrijf in Gouda gevestigd. Schoffelstudent kan alles voor u doen in en om de tuin. Onze studenten en hoveniers werken hard en zijn ervaren. Als bedrijf zorgen wij altijd dat de juiste kennis en ervaring aanwezig is om het werk goed uit te voeren. Van tuinonderhoud tot aan tuinaanleg en boomverzorging onze vakmannen en studenten doen het graag. Uiteraard zetten we op ieder vakgebied specialisten om zo de kwaliteit te waarborgen.

Hovenier Gouda

Heeft u weinig tijd om uw tuin te onderhouden? Onze studenten en hoveniers hebben groene vingers en kunnen uw tuin op de juiste manier te onderhouden. De hoeveelheid groenafval is geen belemmering voor ons. Dit wordt netjes opgehaald door onze studenten met een aanhanger of als het niet te veel is deponeren we het in uw groencontainer.

Naast deze activiteiten kunnen onze tuinontwerpers en hoveniers uw ideeën en wensen omzetten naar uw gewenste mooie tuin. Dit kan zijn van tuinaanleg tot aan het snoeien van bomen, of het laten creëren van een nieuw tuinontwerp. Dus heeft u een mooi idee voor uw tuin of wilt u zich laten inspireren, neem dan contact met ons op of kom gezellig langs op kantoor in het prachtige Gouda.

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Interesse in betaalbaar hovenierswerk?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Hulp van een hovenier in Gouda

Wij doen niet aan half werk en klaren de klus voor u. Toch zijn niet alle klussen geschikt voor onze studenten en daarom bieden wij ook de mogelijkheid om de klus met een specialist op te pakken. Het snoeien van bomen bijvoorbeeld vereist veel ervaring en techniek en dit wordt door onze boomverzorger gedaan, Ruben van Beest. Deze samenwerking zorgt voor de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs! Zo kan de hovenier de boom in klimmen en het zaagwerk verrichten terwijl onze studenten hem daarbij assisteren door het snoeiafval op te ruimen.

Uw tuin ophogen in Gouda?

Uw tuin kan door de jaren heen verzakken, zeker in regio Gouda gaat dat sneller dan u zou willen. Dat uw tuin verzakt is een natuurlijk proces en kan helaas niet makkelijk worden tegengehouden. Wij kunnen er voor zorgen dat uw tuin er weer strak bij ligt door uw bestrating op te hogen en de borders aan te vullen met tuinaarde. Schoffelstudent is als hovenier in Gouda actief bezig met het ophogen van tuinen in de regio. Nadat wij de oppervlakte gecalculeerd hebben dat opgehoogd moet worden laten wij de juiste hoeveelheid zand en aarde door onze leveranciers per vrachtwagen bezorgen. Daarna zal het Schoffelteam de tuinaarde met kruiwagen over uw tuin verspreiden.

Tuinaanleg

Laat uw tuin tot leven komen door tuinaanleg van Schoffelstudent. Wij kunnen uw plannen voor de nieuwe tuin verwezenlijken en uitvoeren. Natuurlijk zijn er meerdere hoveniers in Gouda beschikbaar die hetzelfde werk verrichten, alleen doen wij dit voor een scherpe en lage prijs. Uw tuinwensen kunnen wij verwezenlijken. In samenwerking met een tuinontwerper kunnen wij uw gewenste tuinontwerp creëren en daarnaast een beplantingsplan maken volgens uw wensen. Bent u benieuwd naar voorbeelden van onze recente projecten van tuinaanleg? Bekijk deze voorbeelden hier. Voor bepaalde werkzaamheden vereist meer specialiteit en vaardigheden, daarom werken wij nauw samen met de hovenier in Gouda. Zo leveren wij de beste prijs en kwaliteit verhouding.

Tuinontwerp

Uw droomtuin uit laten tekenen? Dat kan bij Schoffelstudent! Wij werken samen met een tuinontwerper die uw gewenste droomtuin kan laten uitwerken. Heeft u zelf al een plan voor of bent u op zoek naar ideeën om uw ideale droomtuin te verwezenlijken? Neem dan contact met ons op en samen kunnen we de mogelijkheden bespreken voor uw nieuwe gewenste tuin.  Door uw wensen en onze kennis toe te passen kunnen we uw ideale tuinplan creëren en realiseren. Zowel grote of een kleine tuinen kunnen omgetoverd worden. Onze tuinontwerper heeft veel ervaring en kennis in het vak. Op onze tuinontwerp pagina kunt u meer informatie vinden over tuinontwerpen.

Andere klussen

Heeft u nog andere klusjes buiten de tuin om die gedaan moeten worden? Geen enkel probleem voor Schoffelstudent! Van schilderwerk tot het verhuizen van spullen, schoffelstudent zijn van meerdere markten thuis. Wij zijn bereid klussen te verrichten voor u als we zeker zijn dat we de klus goed kunnen klaren. Mochten we twijfelen over een klus zullen wij de beste oplossing zoeken voor het probleem. We zullen samenwerken met een vakman of de taak aan hem overlaten. Dus heeft u nog werk liggen dat gedaan moet worden? Kijk dan voor meer informatie op deze website en neem contact met ons op en wij zullen uw klusjes met zorg uitvoeren.

Interesse in betaalbaar hovenierswerk?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Hovenier Gouda? Schoffelstudent & Hoveniers
4.8 (96.67%) 6 votes