Hovenier Gouda? Schoffelstudent & Hoveniers!

Je zoekt een hovenier Gouda? Gouda is een stad naar ons hart en we zijn daarom als hoveniersbedrijf in Gouda gevestigd. Schoffelstudent kan alles voor je doen in en om de tuin. Onze studenten en hoveniers werken keihard en zijn ervaren. Als bedrijf zorgen wij altijd dat de juiste kennis en ervaring aanwezig is om het werk goed uit te voeren. Van tuinonderhoud tot aan tuinaanleg en boomverzorging; onze vakmannen en studenten doen het graag. Uiteraard zetten we op ieder vakgebied als het nodig is specialisten in om zo de kwaliteit te waarborgen.

Weinig tijd om je tuin te onderhouden? Onze studenten en hoveniers in Gouda hebben groene vingers en kunnen je tuin op de juiste manier onderhouden. De hoeveelheid groenafval is geen belemmering voor ons. Dit wordt netjes opgehaald door onze studenten met een aanhanger of als het niet te veel is, deponeren we het in de groencontainer.

Naast deze activiteiten kunnen onze tuinontwerpers en hoveniers jouw ideeën en wensen omzetten naar je gewenste mooie tuin. Dit kan zijn van tuinaanleg tot aan het laten creëren van een nieuw tuinontwerp. Dus heb je een mooi idee voor je tuin of wil je je laten inspireren? Neem dan contact met ons op.

Op deze pagina vind je:

Hovenier in Gouda aan het werk

Op zoek naar een hovenier Gouda?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wat klanten over ons zeggen:

Gewoon GOED, we maken al 3 jaar gebruik van de Schoffelstudenten, en zolang men dezelfde kwaliteit/prijs verhouding levert, hebben ze ons nog heel lang als klant.

Klant, Reeuwijk

De tuiniers waren ‘s morgens altijd op tijd. Er werd goed doorgewerkt. De opgeknapte tuin voldoet aan mijn verwachtingen.

Klant, Rotterdam

Overal hebben de jongens en meiden van Schoffelstudent/Studentenkracht een stapje extra gezet voor onze voor, zij en achtertuin. Voor ons heel fijn, wijzigingen op het huidige plan waren geen probleem en is tot op de laatste dag is daar bij ons flexibel mee om gesprongen. Het eindresultaat is dan ook zeer tevredenstemmend prijs/kwalitatief gezien. Professionele hovenier met assistentie, had ook nog tips over waterafvoer etc. dus voor ons erg fijn. Aanrader.

Klant, Zoetermeer

Elk jaar laat ik de jongens van schoffelstudent alles weer even aan kant ruimen. Bijzonder is dat ze elk jaar beter personeel lijken in te zetten (echte vakmensen met verstand van zaken) terwijl de prijs vrijwel gelijk blijft! Top service!

Klant, Ridderkerk

Onze aanpak:

  • Offerte aanvragen: Vraag via onze website een offerte aan. Indien nodig komen we langs voor een kijkafspraak.

  • Datum: Na akkoord spreken we samen met u een datum af om het werk uit te voeren.

  • Ontwerp: Eventueel vertalen we uw wensen en onze expertise door naar een tuinontwerp

  • Uitvoering: Op de afgesproken datum beginnen we met de werkzaamheden

  • Afronding: Nadat het project naar tevredenheid afgerond is, sturen we u per mail de factuur volgens de afspraken.

  • Genieten: We wensen u veel plezier met uw tuin

Wie wij zijn en…

In 2010 begonnen we als studentenbedrijf met het onderhouden van tuinen. In de jaren daarna kwamen er steeds meer klussen, studenten en gereedschappen bij. Inmiddels zijn we een volwaardig hoveniersbedrijf in Gouda dat nagenoeg alle klussen kan uitvoeren. Nog steeds werken we met de unieke combinatie van studenten en vakmannen. Onze studenten doen een hoveniersopleiding en/of houden van het werk in de tuin. Onze vakmannen zijn hoveniers, stratenmakers, houtbouwers en boomverzorgers die jarenlange ervaring hebben in het hoveniersvak. Zo kunnen we voor elke klus de juiste combinatie inzetten, waardoor de klus betaalbaar én goed wordt uitgevoerd. Mogen we je hovenier Gouda zijn?

Wat we voor je kunnen betekenen!

We kunnen als hovenier Gouda alle klussen oppakken. Maar vooral willen we je blij maken met een mooie tuin. Of het nu een nieuwe tuin of een vernieuwde tuin is. Een tuin hoort een heerlijk plekje te zijn waar je volop kunt genieten en daar helpen we graag bij. In alle soorten tuinen: van stadstuintjes tot enorme landelijke tuinen. Van een paar vierkante meter tot honderden vierkante meters. Jouw wensen zijn leidend voor ons werk en wij voeren het voor je uit!

Op zoek naar een hovenier Gouda?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Enkele uitgelichte projecten in Gouda

Tuinaanleg in Westergouwe

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Aanleg stadstuin in Gouda

Deze stadstuin in Gouda die we aanlegden, is werkelijk adembenemend in het ochtendlicht. De zonnestralen die tussen de bomen door schijnen en de duizenden dauwdruppeltjes op het gazon laten oplichten. De strakke lijnen van hout, groen en steen. Het statige herenhuis aan de Goudse gracht. Ja, van dit soort tuinen worden we enorm blij en het was een plezier om de aanleg van deze stadstuin uit te voeren. We nemen je mee langs de bijzonderheden, details en materialen. Zoals een vlonderterras, prachtig gazon en een heerlijke zitje.

Lees en bekijk meer over deze stadstuin.

Wilgen knotten in Gouda

Wij mochten enkele wilgen knotten in Gouda. een leuke klus die wij graag met beide handen en een kettingzaag aanpakken. De knotwilgen snoeien wij over het algemeen elke 3 tot 5 jaar. Het is ook mogelijk om de knotwilgen uit te dunnen in plaats van te snoeien, dit doen we dan frequenter. Deze en andere boomverzorging doen we geregeld. Als het nodig is samen met boomspecialisten.

hovenier gouda

Hovenier Gouda: tuinontwerp

Een plan voor een nieuwe tuin kan beginnen met een tuinontwerp. Al je gedachten en wensen kan je bij een van onze tuinontwerpers neerleggen. Die kan met zijn of haar expertise het plan naar een hoger niveau brengen. Bijvoorbeeld door unieke elementen of materialen die de tuin een eigen look geven. Een droomtuin komt dan ineens dichtbij. De tuinontwerper kijkt ook naar je beschikbare budget en brengt droom en budget bij elkaar.

Hovenier Gouda: tuinaanleg

Na het tuinontwerp voeren we de klus ook graag uit! Dit kan natuurlijk ook zonder tuinontwerp. Dan gaan we van tevoren goed in gesprek over de mogelijkheden. Onze hoveniers en studenten komen op de afgesproken datum(s) langs om de klus uit te voeren, werken hard door en gaan pas weg als de klus helemaal klaar is (ze gaan ‘s nachts wel naar huis, maar dan komen ze later weer terug). Van alles is mogelijk: houtbouw, bestrating, gazon, beplanting en nog veel meer.

Hovenier Gouda: tuinonderhoud

De nieuwe tuin netjes houden? Of kan je huidige tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Dan komen we graag langs om de tuin weer helemaal mooi te maken. Denk aan werkzaamheden als snoeien, grasmaaien, bestrating en terras reinigen, onkruid verwijderen, bemesten en beplanten. Het is mogelijk om eenmalig onderhoud te laten uitvoeren, maar ook periodiek. Dan sluiten we een onderhoudscontract waarbij we bijvoorbeeld twee of vier keer per jaar langskomen. Zo ligt de tuin er in elk seizoen goed bij.

Hovenier Gouda: boomverzorging

Een of meerdere bomen in de tuin bepalen al snel het beeld. Vaak is het prachtig, maar soms kan het minder leuke of zelfs gevaarlijke situaties opleveren. Een oplossing is dan het snoeien of kappen van de boom. Dit doen we vaak in samenwerking met een ervaren boomverzorger, zodat het vakkundig en veilig wordt uitgevoerd.

Op zoek naar een hovenier Gouda?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Hovenier Gouda en omgeving

We zijn ook werkzaam als hoveniersbedrijf in Hovnier Bodegraven, Hovenier Waddinxveen, Hovenier Reeuwijk en Hovenier Moordrecht.

Voorbeelden van ons werk: