Hovenier in Enschede. Betaalbaar en betrouwbaar hoveniersbedrijf

Zoek je een hovenier in Enschede? Ons werk is om tuinen (weer) mooi te maken. We zijn als hoveniersbedrijf in Enschede actief. Op deze pagina lees je wat we voor je kunnen betekenen.

Hovenier in Enschede:

 • Tuinaanleg in Enschede
 • Tuinontwerp in Enschede
 • Tuinonderhoud in Enschede
 • Tuinman in Enschede
 • Wie wij zijn
 • Waarom zou je met ons werken?
 • Reviews van onze klanten
 • Onze aanpak
 • Uitgelicht project
Hovenier in Ensched

Op zoek naar een hovenier in Enschede?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuinaanleg in Enschede

Wil je je tuin aanleggen in Enschede? Goed om te horen dat een mooie tuin belangrijk voor je is. Een tuinaanleg is dé manier om tuinplezier (terug) te krijgen. Als het goed is, kun je genieten in je tuin en is dit een plek om te ontspannen. Als dat niet zo is, raden wij een tuinaanleg aan.

Een tuinaanleg begint altijd bij het maken van een plan. Waarschijnlijk heb je je wensen al op een rijtje gezet. En misschien heb je zelfs al wel een ontwerp. De volgende stap is dan de tuinaanleg. Dit kan je zelf doen. Maar houd er wel rekening mee dat een tuin aanleggen vakwerk is. Verkeerde inschattingen of kleine foutjes kunnen grote gevolgen hebben. Denk aan een verkeerde afwatering, verzakkingen of dingen die net niet blijken te passen. Wil je dat voorkomen? Dan adviseren we je om de hulp van een hovenier in te schakelen voor je tuinaanleg in Enschede.

Tuinontwerp in Enschede

Misschien heb je nog niet echt een duidelijk plan voor hoe je tuin moet worden. Of je wilt een unieke tuin, maar heb zelf te weinig ervaring met het ontwerpen van tuinen.

Stel je voor. Je kunt al je wensen, je budget en je ideeën op tafel leggen bij een professionele tuinontwerper. Vervolgens kan je erop vertrouwen dat de tuinontwerper alles op alles zet om jouw droomtuin te ontwerpen. Realistisch, binnen het budget en nog mooier dan je je kon voorstellen.

Dit is hoe het proces van een tuinontwerp eruitziet. We brengen je graag in contact met onze tuinarchitect in Enschede.

Tuinonderhoud in Enschede

Zoek je een hovenier die je tuinonderhoud in Enschede kan verzorgen? Slimme keuze. Je hoeft je dan zelf niet meer druk te maken over wanneer je welke werkzaamheden moet verrichten. Dat kun je helemaal overlaten aan je hovenier in Enschede. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Maaien en bemesten van het gazon

 • Snoeien van bomen, hagen en planten

 • Borders schoffelen, bemesten en beplanten

 • Tegels reinigen en onkruid bestrijden

We zorgen ervoor dat jouw tuin elk seizoen de beste zorg krijgt en niets tekort komt. Het enige dat jij hoeft te doen, is te genieten.

Ben je meer op zoek naar een tuinman in Enschede? Iemand die bijvoorbeeld elke week kleine klusjes uitvoert, zoals de planten water geven en het gazon maaien? We koppelen je graag aan onze tuinman in Enschede.

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Enschede?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Over deze hovenier in Enschede

In 2010 begonnen we als studenten met het onderhouden van tuinen. We genoten van de buitenlucht en het blij maken van onze klanten. Steeds vaker kregen we de vraag of we ook andere tuinklussen wilden doen, zoals tuinaanleg, boomverzorging of tuinontwerp. Vol jeugdige bravoure zeiden we natuurlijk: ‘ja!’.

Om de kwaliteit te waarborgen gingen we samenwerken met ervaren vakmannen en investeerden we in beter en meer gereedschap. Inmiddels zijn we het studentenbedrijf helemaal ontgroeid. Dagelijks zijn er meerdere teams op pad met ervaren hoveniers die allerlei tuinklussen uitvoeren.

We werken ook met vriendelijke en betrouwbare hoveniers in Enschede. In al die jaren is er veel veranderd en zijn we enorm gegroeid, maar nog altijd is de basis hetzelfde: we maken onze klanten blij met een mooie tuin.

Waarom met ons werken?

 • We maken altijd heldere afspraken en proberen zo goed mogelijk te communiceren met de klant.

 • We leveren altijd kwaliteit door te werken met ervaren vakmannen die bekend zijn in Enschede.

 • We halen altijd het beste resultaat uit de tuin.

 • Elke werkdag van 08:00 – 18:00 is onze klantenservice bereikbaar.

Wat onze klanten zeggen over ons

Snelle reactie en een nette afhandeling met het gewenste resultaat, meer kan ik er niet over zeggen.

Robert, Rotterdam

Ik heb online prima afspraken kunnen maken met schoffelstudent. Ook het snoeien van de bomen is met kennis van zaken en vlot uitgevoerd. De factuur en de terugkoppeling van de betaling heb ik als zeer goed ervaren.

André, Voorschoten

Werken snel en heel goed. ZIjn erg vriendelijk en houden zich aan de afspraken.

Joke, Gouda

Onze aanpak in 7 stappen

Wat gaat er gebeuren als je bij dit hoveniersbedrijf in Enschede een offerte aanvraagt? Hieronder leggen we het uit in 7 stappen.

1. Offerte aanvragen

Je vraagt bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan

2. Offerte op maat

Wij krijgen een seintje en onze hovenier in Enschede maakt voor jou een offerte

3. Datum afspreken

Na jouw akkoord op de offerte plannen we een startdatum in

4. Aan de slag in de tuin

De hovenier staat voor de deur op de afgesproken datum en tijd

5. Tevreden?

Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we weer weg

6. Factuur

Na enkele dagen krijg je de factuur in je mailbox

7. Genieten

Nu is het tijd om volop te gaan genieten van je tuin

Uitgelicht project

Inmiddels heb je al heel wat gelezen over ons als hoveniersbedrijf in Enschede. Maar we laten je liever zien hoe ons werk eruitziet. Dat geeft je een veel beter beeld van wat je kan verwachten. Hieronder bespreken we een tuinaanleg die we uitvoerden in het voorjaar van 2019.

Deze wellness tuin ligt in Rotterdam. We legden de tuin aan op basis van een 3D-tuinontwerp. Het is een prachtig voorbeeld van hoe je een tuin maakt waarin je kunt ontspannen. De materialen, inrichting en elementen staan allemaal in het teken van genieten. Rustgevende beplanting, hout en bestrating die prettig aanvoelen, strakke lijnen en als hoogtepunt natuurlijk de jacuzzi en sauna. Hier vind je enkele foto’s van deze tuin. Wil je meer lezen en zien? Kijk dan even hier.

Tuinontwerp
Jacuzzi en sauna in wellness tuin
Tuinaanleg voorbeeld project

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Enschede?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Bekijk meer van onze projecten