Hovenier in Eindhoven? We maken jou blij met een mooie tuin

Op zoek naar een goede hovenier in Eindhoven? Wij werken met ons hoveniersbedrijf en onze partners ook in Eindhoven en regio Eindhoven. We vertellen je graag wat we voor jou kunnen doen en wat jij van ons mag verwachten. Op deze pagina beantwoorden we vragen die je misschien zou willen stellen aan je hovenier in Eindhoven.

Hovenier in Eindhoven:

 • Wie zijn jullie?
 • Hoe werken jullie?
 • Waarom zou ik voor jullie kiezen als hovenier in Eindhoven?
 • Waarmee kunnen jullie me helpen?
 • Wat zeggen klanten over jullie?
 • Kunnen jullie voorbeelden geven van eerdere projecten?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Eindhoven van bovenaf

Op zoek naar een hovenier in Eindhoven?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wie is deze hovenier in Eindhoven?

Wij zijn Schoffelstudent & Hoveniers. In 2010 begonnen we in Gouda met het onderhouden van tuinen. Als studenten dus. Door de jaren heen kregen we steeds meer en steeds grotere klussen. Dat vroeg om wat verandering. Onze rode Fiat Cinquecento ruilden we in voor een aantal bedrijfswagens en we schaften professionele gereedschappen aan. Ook gingen we voor specialistische klussen steeds vaker samenwerken met vakmannen, zoals hoveniers (in Eindhoven), boomverzorgers en houtbouwers.

Is een klus voor ons nu net iets te uitdagend of hebben we niet de tijd om je snel te helpen? Dan schakelen we graag een van onze partner hoveniers in Eindhoven of regio Eindhoven in die jouw tuinwensen waar gaat maken. Er is veel veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven en zal ook altijd hetzelfde blijven: ons doel is om mensen blij te maken met een mooie tuin.

Hovenier aan de slag

Hoe dit hoveniersbedrijf in Eindhoven werkt

Wat gaat er gebeuren vanaf het moment dat jij een offerte aanvraagt bij deze hovenier in Eindhoven? Goede vraag! Bij ons gaat dat als volgt:

 • Wij krijgen je aanvraag binnen en wij of onze partner hovenier in Eindhoven maken een offerte

 • Binnen enkele dagen kan jij de offerte verwachten. Zodra je hier akkoord op geeft, kunnen we een datum gaan inplannen waarop de werkzaamheden starten.

 • Op de afgesproken datum komen de hoveniers langs om jouw tuin mooi te maken.

 • Als het werk naar tevredenheid is uitgevoerd, vertrekken ze weer. Vervolgens krijg je binnen enkele dagen de factuur opgestuurd.

 • Nu is het tijd om heerlijk te gaan genieten van je tuin. Veel plezier!

Waarom je zou kiezen voor ons

 • We maken onze klanten blij met een mooie tuin

 • We waarborgen kwaliteit door te werken met ervaren vakmannen

 • Onze klantenservice is 5 dagen per week van 08:00 tot 18:00 bereikbaar

 • We zijn sterk in communicatie en heldere afspraken

 • We geven je tuininspiratie en handige tips (gewoon helemaal gratis)

Zijn jullie altijd de goedkoopste?

Niet altijd, want voor sommige klussen zijn vakmensen nodig en aan vakwerk hangt nu eenmaal een prijskaartje om het goed te doen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Ben je niet tevreden? Geef het alsjeblieft aan, zodat we samen een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Eindhoven?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wat klanten over ons zeggen

Alles goed online geregeld. Prima en aardige medewerkers. Werkelijke tijd en afvoer gerekend, ondanks dat dit minder was dan in de offerte.

Klant, Berkel en Rodenrijs

Jullie waren stipt op tijd (dat is heel fijn, kan ik jullie verzekeren) en al mijn vragen werden goed beantwoord. Verder is alles heel mooi geworden.

Marion, Rotterdam

Gewoon GOED, we maken al 3 jaar gebruik van de Schoffelstudenten, en zolang men dezelfde kwaliteit/prijs verhouding levert, hebben ze ons nog heel lang als klant.

Hans en Dona, Reeuwijk

Tuinontwerp in Eindhoven

Wil je een unieke tuin die helemaal past bij jouw wensen en ook nog eens binnen jouw budget past? Dan is een professioneel tuinontwerp echt iets voor jou. Een van onze tuinontwerpers gaat met jou om tafel. Je kunt al je wensen delen. Vervolgens vindt de magie plaats. De tuinarchitect combineert al jouw wensen met zijn of haar expertise en creativiteit et voilà: jouw droomtuin op papier. Ga je er echt volledig voor? Je kunt ook een 3D-tuinontwerp laten maken. Dan kan je voordat de tuin gerealiseerd is al op de computer door je tuin heen lopen en ‘m vanuit alle hoeken bekijken.

Voorbeeld van een 3D tuinontwerp door een hovenier in Eindhoven
Tuinaanleg door hoveniers in Eindhoven

Tuinaanleg in Eindhoven

Op zoek naar een hovenier in Eindhoven die je tuin aanlegt of renoveert? We helpen je graag. Heb je al een tuinontwerp? Super. Heb je dat (nog) niet? Ook geen probleem. We gaan met je om tafel om je wensen te bespreken. Vervolgens realiseren wij de tuin van je dromen.

Tuinonderhoud in Eindhoven

Als hoveniersbedrijf in Eindhoven of regio Eindhoven helpen we je ook graag met het onderhouden van je tuin. Een tuinman in Eindhoven dus. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken of je tuin wel de juiste zorg krijgt en ligt je tuin er altijd netjes bij. Elk seizoen vraagt om zijn eigen tuinonderhoud. Denk aan snoeiwerk, grasmaaien, bemesten, onkruid verwijderen en veel meer.

Tuinonderhoud door twee hoveniers

Hovenier in regio Eindhoven

We werken niet alleen als hoveniersbedrijf in Eindhoven, maar ook in de omgeving. Zoek je dus een hovenier in Veldhoven, Valkenswaard, Helmond, Nuenen, Boxtel of Waalre? Dan kun je ook bij ons terecht voor tuinaanleg, tuinonderhoud, een tuinman, tuinontwerp en andere klussen.

Hovenier in Eindhoven en omgeving

We zijn als hoveniersbedrijf ook werkzaam in andere grote steden, zoals Breda en Tilburg.

Uitgelicht project: tuinaanleg in Berkel en Rodenrijs

Misschien ben je inmiddels wel benieuwd geworden naar wat wij eigenlijk voor klussen gedaan hebben. Na al dat praten is het tijd om eens wat van ons werk te laten zien. Dit is een recent project dat we uitvoerden in Berkel en Rodenrijs. Het gaat om een grote, moderrne tuin. Absoluut hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) zijn de grote zwarte houten bogen van Douglashout. Hieronder loopt een pad met staptegels over het strakke gazon tussen de terrassen. We legden ook de bestrating, het grind en de beplanting aan. Bekijk de video of lees hier meer over dit project.

Op zoek naar een hovenier in Eindhoven?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Bekijk meer tuinen die wij mooi maakten