Hovenier in Dordrecht? Vakkundig en betrouwbaar hoveniersbedrijf

Op zoek naar een hovenier in Dordrecht? We helpen je graag met je tuinklus. Op deze pagina lees je meer over dit hoveniersbedrijf in Dordrecht. Hoe we werken, wat we voor je kunnen betekenen, wat klanten over ons zeggen en wat voor projecten we al gedaan hebben.

Op deze pagina:

 • Schoffelstudent & Hoveniers in Dordrecht
 • Tuinontwerp in Dordrecht
 • Tuinaanleg in Dordrecht
 • Tuinonderhoud in Dordrecht
 • Klanten over Schoffelstudent & Hoveniers
 • Zo gaan we te werk
 • Recente projecten
Hoveniersbedrijf in Westland

Op zoek naar een hovenier in Dordrecht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5+ van klanten!

Schoffelstudent & Hoveniers in Dordrecht

In 2010 begonnen we met het onderhouden van tuinen als studenten. Steeds vaker kregen we de vraag of we ook andere tuinklussen konden uitvoeren? Ambitieus als we zijn, zeiden we: ja, natuurlijk! Om wel de kwaliteit te blijven bieden die onze klanten verdienen, gingen we samenwerkingen aan met vakmannen: hoveniers, boomverzorgers en stratenmakers.

Door de jaren heen groeiden we van studentenhoveniersbedrijf uit naar een volwaardig hoveniersbedrijf dat werkt met vakmannen en waar mogelijk studenten inzet. Zo zorgen we voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. We voeren alle soorten tuinklussen uit door de hele Randstad.

Mogen we jouw hovenier in Dordrecht zijn?

Tuinontwerp in Dordrecht

Veel tuinprojecten beginnen met een tuinontwerp. Wanneer je hele nieuwe tuinplannen hebt, is dit een belangrijke stap. Met een goed tuinontwerp voorkom je namelijk veel fouten en daarmee teleurstelling. Alles wordt vooraf goed uitgedacht. Dat kost wat tijd, maar het levert later in het proces veel meer tijd op.

Een tuinontwerper heeft ontzettend veel ervaring met het bedenken van tuinen. Dat doet hij of zij op basis van jouw wensen en budget. Die worden gecombineerd met de creativiteit en kennis van de tuinontwerper. Het resultaat is een tuinontwerp dat je verwachtingen overtreft en dat perfect aansluit op wat jij met je tuin wilt. In het tuinontwerp is ook gedacht aan de haalbaarheid, waardoor het niet alleen maar bij een plan blijft.

We brengen je graag in contact met onze tuinarchitect in Dordrecht.

Tuinontwerp in Westland
Tuinaanleg in Westland

Tuinaanleg in Dordrecht

Na het eventuele tuinontwerp is de volgende stap de tuinaanleg. Wil jij je tuin aanleggen in Dordrecht, dan kun je dat zelf doen wanneer je handig bent en flink wat tijd hebt. Je kunt hiervoor ook een hovenier inschakelen.

We legden al honderden tuinen aan en weten dus waar we op moeten letten. We hebben echt wel eens foutjes gemaakt, maar die zijn altijd weer goed opgelost. Die foutjes maken we niet nog een keer. Onze ervaring gebruiken we graag om jou te helpen met je tuinaanleg. We zorgen ervoor dat je heel lang tevreden blijft met je tuin en niet na een paar maanden spijt hebt omdat je toch dingen anders had moeten doen.

Het is prachtig werk om een tuin vanaf niets te veranderen in een droomtuin van klanten. Mogen we jou ook blij maken met een nieuwe tuin?

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Dordrecht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5+ van klanten!

Tuinonderhoud in Dordrecht

Een tuin heeft periodiek onderhoud nodig. Elk seizoen vraagt weer om zijn eigen onderhoud. Een trend van de laatste jaren is de onderhoudsarme tuin. Met wat slimme aanpassingen verminder je het benodigde onderhoud drastisch. Maar er blijft altijd onderhoud nodig. Misschien vind je het heerlijk om dit zelf te doen. Dat begrijpen we helemaal ;). Maar heb je hier wat hulp bij nodig, dan helpen we je graag met je tuinonderhoud in Dordrecht.

We kunnen zowel eenmalig als periodiek langskomen voor bijvoorbeeld:

 • Bemesten van borders en gazon

 • Snoeien van planten, hagen en bomen

 • Bestrating reinigen en groene aanslag verwijderen

 • Onkruid verwijderen en bestrijden

Ben je meer op zoek naar een tuinman in Dordrecht? Iemand die op wekelijkse basis kleine klussen doet, zoals grasmaaien, planten water geven en vegen? Ook dat is mogelijk. We brengen je graag in contact met onze tuinman in Dordrecht.

Tuinonderhoud in Westland

Klanten over Schoffelstudent & Hoveniers

Gewoon GOED, we maken al 3 jaar gebruik van de Schoffelstudenten, en zolang men dezelfde kwaliteit/prijs verhouding levert, hebben ze ons nog heel lang als klant.

Klant, Reeuwijk

De tuiniers waren ‘s morgens altijd op tijd. Er werd goed doorgewerkt. De opgeknapte tuin voldoet aan mijn verwachtingen.

Klant, Rotterdam

Overal hebben de jongens en meiden van Schoffelstudent/Studentenkracht een stapje extra gezet voor onze voor, zij en achtertuin. Voor ons heel fijn, wijzigingen op het huidige plan waren geen probleem en is tot op de laatste dag is daar bij ons flexibel mee om gesprongen. Het eindresultaat is dan ook zeer tevredenstemmend prijs/kwalitatief gezien. Professionele hovenier met assistentie, had ook nog tips over waterafvoer etc. dus voor ons erg fijn. Aanrader.

Klant, Zoetermeer

Elk jaar laat ik de jongens van schoffelstudent alles weer even aan kant ruimen. Bijzonder is dat ze elk jaar beter personeel lijken in te zetten (echte vakmensen met verstand van zaken) terwijl de prijs vrijwel gelijk blijft! Top service!

Klant, Ridderkerk

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Offerte

Op basis van jouw informatie maken we een offerte

3. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

4. Uitvoering

Wij voeren de werkzaamheden op de afgesproken datum uit!

5. Betaling

Na de uitvoering sturen wij per mail de factuur volgens de afspraken.

6. Genieten

Nadat wij de tuin mooi hebben gemaakt, is het tijd om ervan te genieten!

Recente projecten

We hebben heel veel gepraat, maar uiteindelijk vertellen de tuinen van onze klanten het echte verhaal. Hieronder zie je twee projecten die we hebben uitgevoerd:

Tuinaanleg van daktuin in Rotterdam

Deze tuin bevindt zich op een dak. Door middel van hoogte en verschillende materialen hebben we leuke plekjes gecreëerd in deze tuin. Blikvangers zijn bijvoorbeeld de borders op verschillende niveaus, de joekel van een pergola en de hardhouten vlonder.

Bekijk de video of lees en bekijk hier nog meer over deze tuin.

Tuinaanleg in nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda

In de nieuwbouwwijk Westergouwe legden we deze tuin aan. Er was letterlijk nog niets in deze tuin. Nu vind je er onder andere een aantal fruitbomen (stoofpeer, appel en pruim), een robuuste pergola en een terras van steenschotten (oude schotten die in fabrieken zijn gebruikt om stenen op te laten drogen).

Bekijk de video of lees en bekijk hier nog meer over deze tuin.

Op zoek naar een hovenier in Dordrecht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8,5+ van klanten!

Bekijk meer tuinen die wij mooi maakten