Hovenier in Breda? Betrouwbaar en vakkundig hoveniersbedrijf

Op zoek naar een hovenier in Arnhem? Wij werken als hoveniersbedrijf in Arnhem en hebben als doel om onze klanten blij te maken met een mooie tuin. We kunnen je helpen met tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinontwerp en boomverzorging. Op deze pagina stellen we ons voor en lees je wat we voor je kunnen betekenen.

Hoveniersbedrijf in Arnhem:

 • Tuinonderhoud in Arnhem
 • Tuinman in Arnhem
 • Tuinaanleg in Arnhem
 • Tuinontwerp in Arnhem
 • Wie wij zijn
 • Waarom zou je voor ons kiezen?
 • Klanten over ons
 • Onze werkwijze
 • Uitgelicht project
 • Meer tuinprojecten
Aangelegde tuin met bestrating, hardhouten vlonder en gazon

Op zoek naar een hovenier in Arnhem?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Tuinonderhoud in Arnhem

Op zoek naar een partij die voor jou tuinonderhoud in Arnhem uitvoert? Wij voeren eenmalig onderhoud uit of werken op basis van een contract. Dan komen we een aantal keren per jaar langs om tuinonderhoud uit te voeren.

Voordeel van tuinonderhoud laten uitvoeren door een hoveniersbedrijf is dat je je niet meer hoeft bezig te houden met of en wanneer je onderhoud moet uitvoeren. Jij kunt dus maximaal gaan genieten van je tuin en wij zorgen ervoor dat deze er altijd netjes bij ligt.

In elk tuinseizoen is er ander onderhoud nodig. Je kunt bijvoorbeeld niet altijd snoeien, planten of bemesten. Het is belangrijk dat dit op het juiste moment gebeurt. Wil je je daar niet mee bezighouden? Als hovenier in Arnhem nemen we dat werk graag van je over.

Zoek je naar een tuinman in Arnhem die bijvoorbeeld wekelijks kort onderhoud uitvoert, zoals grasmaaien en planten water geven? Dat is uiteraard mogelijk. We horen graag wat je wensen zijn en zorgen dan dat er een tuinman in Arnhem beschikbaar is.

Tuinaanleg in Arnhem

Kijk je wel eens uit het raam naar je tuin en ben je dan niet helemaal tevreden? Jammer! Je tuin zou juist een heerlijk stukje buiten moeten zijn, waar je ontspant.

Een tuinaanleg is dé manier om dit te veranderen. Je begint weer vanaf het begin met je tuin. Stel je voor: een leeg canvas dat je opnieuw kunt inrichten. Hoe klinkt dat?

Een tuin aanleggen in Arnhem behoort ook tot ons werk. We helpen je er graag mee. Neem gerust contact op om je tuinaanleg in Arnhem te bespreken? We zijn erg benieuwd naar je ideeën en denken daar graag over mee. Zo kunnen we samen komen tot jouw droomtuin.

Vervolgens maken wij een offerte op maat. Wanneer je daar akkoord mee bent, plannen we een datum en gaan we keihard aan de slag om je tuin zo snel en goed mogelijk op te leveren.

Daarna begint het tuinplezier!

Tuinontwerp in Arnhem

Wil je een tuin waar je de komende tien jaar niet op uitgekeken bent? Eentje waar je trots op bent om te laten zien aan je vrienden en familie?

Gaaf! Maar er is zoveel inspiratie te vinden, dat het soms lastig kan zijn om je tuin goed te ontwerpen. Een valkuil is dat je de tuin al snel veel te vol ontwerpt. Of dat de materialen ver boven je budget uitkomen.

Wat je nodig hebt is een tuinontwerper. Wij brengen je graag in contact met onze tuinarchitect in Arnhem. Hij of zij gaat met je om tafel om jouw wensen en budget te noteren. Stop daar de kennis en creativiteit van de tuinontwerper bij en zie daar: een uniek tuinontwerp dat precies jouw droomtuin verbeeldt. En dan ook nog eens haalbaar én binnen jouw budget.

Wil jij zo’n tuinontwerp dat je plannen naar een hoger niveau brengt? Doe bij ons een gratis en vrijblijvende aanvraag voor een tuinontwerp in Arnhem.

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Arnhem?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wie wij zijn

Leuk dat je ons gevonden hebt in je zoektocht naar een hovenier in Arnhem. Nu wil je vast wat meer weten over wie wij zijn. Wij zijn het hoveniersbedrijf Schoffelstudent & Hoveniers. Als studenten begonnen we in 2010 tuinen te onderhouden. Vaak kregen we de vraag of we ook andere tuinklussen dan tuinonderhoud deden. Ambitieus als we zijn, zeiden we: ‘Ja, natuurlijk!’.

Om de kwaliteit te waarborgen gingen we samenwerken met ervaren vakmannen en schaften we steeds beter gereedschap aan. Inmiddels zijn we een volwaardig hoveniersbedrijf en voeren we door heel het land alle mogelijke tuinklussen uit. We kregen steeds meer vragen in Arnhem en besloten daarom ook nauw samen te werken met hoveniers in Arnhem.

In al die jaren veranderden we enorm als bedrijf, maar sommige dingen bleven hetzelfde en zullen altijd hetzelfde blijven. Wij willen onze klanten blij maken met een mooie tuin.

Wat onze klanten zeggen over ons

Alle opgedragen werkzaamheden zijn netjes en snel uitgevoerd binnen het tevoren opgegeven begroting bedrag. Ik ben zeer tevreden, ook over de vriendelijke mensen die het werk hebben uitgevoerd.

Piet, Voorburg

Er is zorgvuldig en snel gereageerd op mijn vraag en het werk kon op korte termijn worden uitgevoerd. Het is netjes gedaan en vlot afgehandeld.

Malou, Pijnacker

Voor de tweede keer mijn tuin rigoureus opgeruimd. Er wordt gedaan wat er wordt gevraagd. Tussendoor komen de tips. Vriendelijk, correct, prettig en gewoon hard doorwerken. Ik zie ze graag weer.

Sun, Reeuwijk

Waarom met ons werken?

 • We halen altijd het beste resultaat uit de tuin.

 • Onze klantenservice is alle werkdagen van 08:00 tot 18:00 bereikbaar.

 • We maken altijd heldere afspraken en proberen zo goed mogelijk te communiceren met de klant.

 • We leveren altijd kwaliteit door te werken met ervaren vakmannen die bekend zijn in Arnhem.

Onze werkwijze

Wat gaat er gebeuren als je bij ons een offerte aanvraagt? Hieronder leggen we het uit in 7 stappen.

1. Offerte aanvragen

Je vraagt bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan

2. Offerte op maat

Wij krijgen een seintje en onze hovenier in Arnhem maakt voor jou een offerte

3. Datum afspreken

Zodra je akkoord bent met de offerte, plant de hovenier samen met jou een datum in

4. Aan de slag in de tuin

Op de afgesproken datum, tijd en plek start de hovenier met de tuinklus

5. Tevreden?

Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we weer weg

6. Factuur

Na een aantal dagen ontvang je de factuur

7. Genieten

Nu is het tijd om volop te gaan genieten van je tuin

Uitgelicht project

We hebben inmiddels heel wat verteld. Maar wellicht ben je nog veel benieuwder naar ons werk in de tuin. Daarom laten we hieronder een recent project zien. Het is een tuinaanleg in Westergouwe, een nieuwbouwwijk in Gouda.

De tuin heeft een modern, industrieel karakter. Heel vet zijn de steenschotten. Dit zijn houten platen waarop stenen hebben gedroogd in steenfabrieken. Mooi, verweerd hout dus. De rode klinkertjes kleuren hier prachtig bij. Verder is er een robuuste pergola te vinden van Douglas hout. De borders staan vol met beplanting en fruitbomen: een stoofpeer, appel en pruim.

Bekijk de foto’s en video’s.

Aangelegde tuin met pergola van Douglas hout, vlonder en klinkertjes
Verweerde steenschotten als vlonder
Rode klinkertjes
Fruitbomen

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Arnhem?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Meer tuinprojecten