Hovenier in Apeldoorn? Wij staan garant voor een mooi resultaat!

Zoek je  naar een hovenier in Apeldoorn? Wij opereren met onze partner hoveniers ook in Apeldoorn en omstreken. Wat je van ons verwachten lees je hieronder. Wij beantwoorden op deze pagina een aantal vragen die een kijkje geven in hoe wij werken als hovenier in Apeldoorn.

Hovenier in Apeldoorn:

 • Wie zijn jullie?
 • Wat is jullie werkwijze?
 • Waarom zou ik voor jullie kiezen?
 • Wat kunnen jullie voor mij betekenen?
 • Hoe denken klanten over jullie?
 • Welke eerdere projecten hebben jullie gedaan?

Nog meer vragen? Neem hier contact met ons op.

Aangelegde tuin met gazon, overkapping en bestrating

Op zoek naar een hovenier in Apeldoorn?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wie is die hovenier in Apeldoorn eigenlijk?

Wij zijn Schoffelstudent & Hoveniers en wij werken ook als hoveniersbedrijf in Apeldoorn. Het begon eigenlijk allemaal in 2010 toen we als studenten tuinen gingen onderhouden in Gouda. In de loop der jaren kregen we een steeds grotere klantenkring en kregen we ook steeds grotere klussen. Omdat er meer vraag naar onze diensten was, moesten er een aantal dingen veranderen. Ons kleine bedrijfswagentje waar we alles mee deden werd ingeruild voor een aantal bedrijfswagens en al gereedschap werd vervangen voor professioneel gereedschap. Omdat er zoveel vraag naar onze diensten was, gingen we steeds vaker met partners aan de slag zoals hoveniers, boomverzorgers en houtbouwers. Nu werken we met ervaren hoveniers en andere vakmannen door het hele land.

In de loop der jaren is er veel veranderd. Eén ding is zeker hetzelfde gebleven: we maken onze klanten blij met een mooie tuin.

Bestrating en beplanting van de tuin

Hoe dit hoveniersbedrijf in Apeldoorn werkt

Wat gebeurt er eigenlijk vanaf het moment dat jij een offerte aanvraagt? Dat gaat als volgt:

 • Wij krijgen een aanvraag binnen voor een hoveniersklus in Apeldoorn.

 • Wij of een partner hovenier in Apeldoorn maken een passende offerte.

 • Na akkoord wordt er een datum ingepland.

 • Wij komen langs en maken jouw tuin weer tiptop in orde.

 • Zodra we klaar zijn, bespreken we het werk met jou als klant. Is het naar wens? Dan gaan we er weer vandoor.

 • Binnen een aantal dagen sturen we je de factuur.

 • En daarna is het enige wat je te doen staat genieten van je tuin!

Waarom zou ik voor jullie kiezen?

 • We halen altijd het beste resultaat uit de tuin.

 • We leveren altijd kwaliteit door te werken met ervaren vakmannen die bekend zijn in de regio Apeldoorn.

 • Onze klantenservice is alle werkdagen van 08:00 tot 18:00 bereikbaar.

 • We maken altijd heldere afspraken en proberen zo goed mogelijk te communiceren met de klant.

Zijn jullie het goedkoopste hoveniersbedrijf?

Niet altijd, want we vinden dat kwaliteit belangrijker is dan prijs. Voor sommige klussen heb je nu eenmaal een vakman nodig. Dat is niet goedkoop, maar dan weet je wel dat het kwalitatief goed uitgevoerd wordt.

Wat als ik niet tevreden ben?

De klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit! Ben je niet tevreden? Geef het dan zeker aan en dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing.

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Apeldoorn?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wat klanten over ons zeggen

Alles goed online geregeld. Prima en aardige medewerkers. Werkelijke tijd en afvoer gerekend, ondanks dat dit minder was dan in de offerte.

Klant, Berkel en Rodenrijs

Jullie waren stipt op tijd (dat is heel fijn, kan ik jullie verzekeren) en al mijn vragen werden goed beantwoord. Verder is alles heel mooi geworden.

Marion, Rotterdam

Gewoon GOED, we maken al 3 jaar gebruik van de Schoffelstudenten, en zolang men dezelfde kwaliteit/prijs verhouding levert, hebben ze ons nog heel lang als klant.

Hans en Dona, Reeuwijk

Tuinontwerp in Apeldoorn

Wil je het best mogelijke uit je tuin halen en dat ook nog eens binnen jouw budget? Dan is een tuinontwerp gemaakt door onze professionals echt iets voor jou. Je gaat samen met een van onze ontwerpers aan tafel en gooit al je wensen op tafel. Vervolgens gaan wij met jouw ideeën aan de slag. De tuinontwerper mixt al jouw wensen met zijn ideeën en creativiteit en ontwerpt jouw op maat gemaakte droomtuin! Je kunt zelfs een 3D-tuinontwerp laten maken. Dan kun je het ontwerp met de computer uit alle hoeken zien en is het net alsof je er al doorheen loopt!

Voorbeeld van een 3D tuinontwerp door een hovenier in Apeldoorn
tuin die aangelegd wordt

Tuinaanleg in Apeldoorn

Iemand nodig die jouw tuin aanlegt in Apeldoorn of een renovatie geeft? Dan ben je hier aan het juiste adres. We kunnen je helpen als je zelf al een tuinontwerp hebt gemaakt, maar ook als je nog niks op papier hebt. We gaan samen aan tafel om jouw ideeën en onze ervaring/kennis te mixen tot een droomtuin. Laat je tuinaanleg in Apeldoorn dus maar aan ons over.

Tuinonderhoud in Apeldoorn

Tuinonderhoud in Apeldoorn laten uitvoeren? Wij helpen je ook graag met het onderhoud van je tuin. Eenmalig of meerdere keren; het is allebei mogelijk. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de tuin en ligt je tuin er altijd netjes bij. Op zijn tijd is er altijd tuinonderhoud nodig. Denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk, onkruid verwijderen, bemesten, gras maaien en veel meer. Zie ons als je persoonlijke tuinman in Apeldoorn. 

Tuinonderhoud door twee hoveniers

Hovenier in regio Apeldoorn

Wij hebben met onze partner hoveniers ook in omstreken van Apeldoorn. We bieden dus diensten aan als hovenier in Klarenbeek, Tweool, Ugchelen, Vaassen en nog meer plaatsen.

Uitgelicht project: tuinaanleg in Berkel en Rodenrijs

Misschien ben je inmiddels wel benieuwd geworden naar wat wij eigenlijk voor klussen gedaan hebben. Na al dat praten is het tijd om eens wat van ons werk te laten zien. Dit is een recent project dat we uitvoerden in Berkel en Rodenrijs. Het gaat om een grote, moderrne tuin. Absoluut hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) zijn de grote zwarte houten bogen van Douglashout. Hieronder loopt een pad met staptegels over het strakke gazon tussen de terrassen. We legden ook de bestrating, het grind en de beplanting aan. Bekijk de video of lees hier meer over dit project.

Op zoek naar een hovenier in Apeldoorn?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Bekijk meer tuinen die wij mooi maakten