Ligusterhaag verwijderen

Wilt u de Ligusterhaag verwijderen? Onze sterke studenten zetten zich graag in om de klus te klaren en zo ruimte te maken voor nieuwe plannen. Een ligusterhaag verwijderen doen wij regelmatig. Hierbij verzorgen wij het verwijderen tot aan het afvoeren. Eventueel verzorgen wij ook de nieuwe plannen voor op de plek van de haag. Van een nieuwe border tot aan een erfafscheiding in de vorm van een haag of schutting. Lees hieronder meer over een ligusterhaag, bekijk onze tarieven of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Schoffelstudenten die een ligusterhaag verwijderen

Interesse in ligusterhaag verwijderen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Hoe de ligusterhaag verwijderen?

Voor het verwijderen van de haag gebruiken wij vaak een spade en bij grotere klussen komt er een graafmachine aan te pas. Wij berekenen altijd de meest efficiënte manier zodat we het betaalbaar houden voor onze klant.

Waarom de haag verwijderen?

Een haag kan heel lang mooi blijven, maar soms ‘doet’ deze het niet goed meer en is minder vol van blad of de haag moet ruimte maken voor nieuwe plannen. Wij kijken graag mee naar de oplossing, neem gerust contact op!

Onze ervaring

Al meer dan vier jaar verzorgen wij tuinonderhoud maar ook verzorgen wij tuinrenovatie van de tuin leegruimen tot aan tuinaanleg. Onze studenten hebben een groenopleiding of ruime ervaring in de tuin zodat ze de klus goed kunnen klaren. Voor grotere klussen hebben wij ook een shovel of graafmachine die we gebruiken zodat we nog efficiënter kunnen werken en dus betaalbaarder zijn. We verzorgen niet alleen de uitvoering maar ook de alle materialen zoals zand en tuinaarde. Van te voren bespreken wij graag uw wensen om zo een gepaste offerte uit te brengen.

Interesse in ligusterhaag verwijderen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Portfolio

Werkgebied

Wij werken voornamelijk in Zuid-Holland, buiten Gouda rekenen we hiervoor slechts een kleine vergoeding voor de gereden kilometers. Heeft u een klus buiten Zuid-Holland?

Andere verwijder klussen