Erfafscheiding plaatsen

Wilt u een mooie erfafscheiding plaatsen? Wij verzorgen een mooie erfafscheiding die bij uw tuin past en dat tegen een scherpe prijs! Onze studenten zijn ervaren met het plaatsen van schuttingen, hekwerk en het hagen planten. Waar nodig werken wij samen met de vak hoveniers zo bieden wij goede kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Erfafscheiding plaatsen

Interesse in erfafscheiding plaatsen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Erfafscheiding

Een erfafscheiding plaatsen is meer dan alleen een omheining plaatsen. Een mooie erfafscheiding is medebepalend voor de hele sfeer in de tuin. Daarom helpen wij u graag op weg. Vragen die u zichzelf kunt stellen zijn: “Wil ik een open tuin of juist privacy? Of een bepaald uitzicht behouden?”  Om vervolgens een erfafscheiding te kiezen die goed bij uw tuin past, hebben wij de verschillende erfafscheidingen op een rij gezet:

Verschillende erfafscheidingen

  • Haag
  • Schutting
  • Sierhekwerk

Een haag gebruiken als erfafscheiding

Hagen zijn al eeuwenoud en werden vroeger gebruikt als bescherming en afscheiding voor de kruidentuinen bij kastelen en kloosters. Ze zijn er in alle soorten en maten en worden ook vaak gebruikt voor de sier. Het gebruiken van een haag als erfafscheiding is interessant en kan gevormd worden zoals u deze zelf wilt. De liguster is een veelvoorkomende soort. Hoe vaker u deze snoeit, hoe dichter de haag wordt. Let er bij het plaatsen van een haag wel goed op dat de haag 50 centimeter vanaf de erfscheiding staat.  Schoffelstudent helpt u graag met het plaatsen van een haag.

Schutting plaatsen als erfafscheiding

Naast de haag kan er ook gekozen worden voor een schutting als erfafscheiding. Schuttingen zijn er in verschillende vormen. Let er bij het plaatsen van een schutting wel op dat u toestemming nodig heeft van uw buren. Mits het op u eigen grond is, is het natuurlijk u eigen keuze. Wel kan het slim zijn om buren in te lichten voordat u een erfafscheiding plaatst. Daarnaast kan een schutting ervoor zorgen dat u uw uitzicht verliest, denk hier daarom goed over na.

Een sierhekwerk als erfafscheiding

Net als de schutting brengt een sierhekwerk weinig onderhoud met zich mee. Wel kan het plaatsen van een sierhekwerk erg duur zijn. Probeer daarom te kijken of het mogelijk is om de afscheiding samen met uw buren te plaatsen.

Interesse in erfafscheiding plaatsen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Portfolio

Juridische aspecten van de erfafscheiding

De erfgrens is een denkbeeldige lijn die twee percelen van elkaar scheidt. Bij het kadaster kunt u navragen waar de erfgrens precies ligt. Het Kadaster kan, wanneer u dat wilt, de erfgrens markeren middels het plaatsen van kadasterpaaltjes.

Werkgebied

Wij kunnen uw erfafscheiding plaatsen door heel Zuid-Holland, buiten Gouda rekenen we hiervoor slechts een kleine vergoeding voor de gereden kilometers. Woont u buiten Zuid-Holland? Ook dan bespreken wij graag de mogelijkheden!

Andere diensten

Wij verzorgen ook tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp. Heeft u klussen buiten de tuin? Vraag gerust naar de mogelijkheden.