Ha die Buur!

Je hebt een kaartje door de bus gehad. En daarom ben je nu hier, waarschijnlijk. Leuk dat je de moeite hebt genomen om te lezen wie die gasten zijn die in buurt aan het werk zijn. Maak je geen zorgen. We werken veilig en ruimen alles weer netjes op.

We hebben een leuk cadeautje voor je. Gewoon, omdat je toevallig naast de tuin woont die wij mooi maakten.

Je krijgt €25,- korting op je eerste tuinklus bij ons.

Claim je korting door hieronder je e-mailadres in te vullen. Je krijgt dan je kortingsvoucher opgestuurd en we sturen je nog enkele informatieve mailtjes ter kennismaking.

Dit formulier is 100% veilig via SSL

Maar wie zijn jullie?

Gaat het allemaal wat te snel voor je? Snappen we wel, we kennen elkaar pas net. Daarom zullen we ons eerst even voorstellen en wat meer vertellen.

Ons verhaal

In 2010 begonnen we als studenten tuinen te onderhouden. In onze Fiat Cinquecento reden we door Gouda en omgeving om tuinen mooi te maken. Hiervoor gebruikten we gereedschap van onze ouders. Er bleek veel vraag te zijn naar betaalbaar tuinonderhoud en we breidden flink uit! Meer personeel, een kantoor, nieuw gereedschap en meerdere auto’s. Ook begonnen we andere klussen op te pakken. Tuinaanleg, boomverzorging en tuinontwerp, onder andere. Dit werk voerden we uit samen met vakmannen.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf en zijn we in staat om alle tuinklussen op te pakken. Ons team bestaat uit zo’n 30 hoveniers, junior hoveniers en studenten. Ook werken we samen met steeds meer vakmannen, zoals houtbouwers, stratenmakers, tuinontwerpers en hoveniers. Hierdoor kunnen we op elke klus het beste team zetten. Want één ding is niet veranderd: nog steeds maken we mensen blij met een mooie tuin.

Waarom Schoffelstudent & Hoveniers?

0
Tuinen mooi gemaakt
0+
Als cijfer van onze klanten
0
Jaar actief als hoveniersbedrijf

Jullie werken met studenten, dus jullie zijn de goedkoopste?

Wij werken met een combinatie van gemotiveerde studenten, opgeleide junior hoveniers en ervaren vakmannen. Voor elke klus kijken we welke ervaring en vaardigheden er nodig zijn en op basis daarvan bepalen we een sterk team. Dat betekent dat we niet altijd de goedkoopste zijn. We zijn inmiddels een volwaardig hoveniersbedrijf, dus rekenen ook tarieven die daarbij horen. Waar het mogelijk is, houden we de prijs laag door efficiënt te plannen en te werken en studenten in te zetten. Zie hier onze tarieven.

Is de kwaliteit wel goed als jullie met studenten werken?

Onze studenten en junior hoveniers krijgen de nodige training en begeleiding. Voor moeilijke klussen werken we ook samen met vakmannen. Denk hierbij aan hoveniers, boomverzorgers, houtbouwers en stratenmakers. Hierdoor zijn we in staat om bijna alle tuinklussen goed uit te voeren. En als we niet de kwaliteit hebben voor een klus, zeggen we dat eerlijk. Inmiddels maakten we al ruim 4500 tuinen mooi en onze klanten belonen ons met een dikke 8+. Van al die keren is het slechts enkele keren voorgekomen dat we een klant uiteindelijk niet tevreden hebben kunnen maken.

Komen jullie vooraf langs?

Als eerste vragen we je om enkele foto’s op te sturen. Op basis daarvan kunnen we bijna altijd een accurate inschatting maken. Dit is ook afhankelijk van de informatie en foto’s die je ons stuurt. Hiervoor hebben we een handleiding geschreven, waarmee we je helpen om goede foto’s te maken. Als het een grote of complexe klus is, komen we even langs voor een gesprek, het bespreken van de wensen en het maken van een goede inschatting.

Wie kan ik verwachten in mijn tuin?

We zetten altijd teams van twee in op een klus. Bij uitzondering kan het voorkomen dat iemand alleen komt of dat er juist meer hoveniers en studenten komen. In ieder geval zorgen we dat er altijd genoeg ervaring aanwezig is om de klus uit te voeren. Bij een complexe klus zetten we een of meerdere vakmannen in, soms in combinatie met een junior hovenier of student. Eén ding hebben al onze medewerkers gemeen: we willen je blij maken met een mooie tuin. Onze medewerkers houden van tuinen en het hoveniersvak en stropen graag hun mouwen op om keihard te werken!

Waarom zou ik met jullie willen werken?

  • In de tuin bezig zijn is onze grote liefde. Tuinen mooi maken doen we dan ook het allerliefst.
  • We gaan door tot jij tevreden bent, want dan kunnen wij ook pas tevreden zijn. En we balen er enorm van als we je niet blij kunnen maken.
  • We werken keihard, want daar halen we het meeste voldoening uit.
  • Respect voor jou als klant vinden we enorm belangrijk. Daarom luisteren we goed naar je en zoeken we de beste en meest gepaste oplossing voor jou.

Overtuigd? Pak je dan nu je cadeautje uit?

Dit formulier is 100% veilig via SSL