Boomverzorging in Groningen: bomen snoeien (kosten + wanneer)

Op zoek naar een boomverzorger in Groningen voor het snoeien van je bomen? Onze boomverzorgers werken veilig, vakkundig en snel. We vertellen je op deze pagina meer over welke klussen we doen, hoe onze boomverzorgers in Groningen werken en wat de kosten zijn van bomen snoeien.

Dit vind je op deze pagina:

 • Wat is een boomverzorger?
 • Boomverzorging in Groningen
 • Hoe werkt boomverzorging?
 • Klanten over onze boomverzorgers?
 • Welke klussen kan een  boomverzorger doen?
 • Wat kost het snoeien van een boom?
 • Boomklussen
Boomverzorger in de boom aan het snoeien

Boom laten snoeien in Groningen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wat is een boomverzorger?

Goede vraag. Een boomverzorger is een vakman die veel verstand heeft van bomen. Hij wordt ook wel boomchirurg genoemd. Zijn werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het snoeien van bomen en het kappen van bomen. De boomverzorgers in Groningen met wie wij samenwerken, hebben veel ervaring in het bomenwerk. Sterker nog: het is hun lust en hun leven. Dagelijks zijn ze te vinden in bomen. Hun kettingzagen zijn vlijmscherp geslepen en hun spieren staalhard. (Tegen ons zeggen ze dat ze niet met bomen praten, maar je weet het nooit.) Ze zijn in het bezit van de nodige boomverzorging certificaten en opleidingen. De boomverzorgers in Groningen hebben dus wel vaker met dit bijltje gehakt. Kom maar op met je klus.

Veiligheid staat altijd, maar dan ook altijd voorop. Hun eigen veiligheid, die van jou en die van je omgeving. Daarna komen efficiëntie en snelheid. Zo zorgen wij ervoor dat de klus hoe dan ook veilig gebeurt. Met bomen moet je namelijk niet spotten, want het kunnen flinke jongens zijn en ze wegen wel wat.

Boomverzorging in Groningen

Zelf zijn we gevestigd in Gouda en werken we binnen een straal van een half uur rijden. Regelmatig krijgen we echter ook aanvragen voor boomverzorging vanuit de andere kant van het land. Bijvoorbeeld uit Groningen, de gemeente Groningen of omgeving Groningen. Natuurlijk willen we dan ook graag helpen. Daarom werken we samen met ervaren boomverzorgers uit Groningen. Op die manier zijn we in staat om bomen te snoeien in Groningen.

Boomverzorger in de boom

Hoe werkt boomverzorging

Offerte

Vraag een gratis offerte aan en ontvang een passende offerte

Datum

We spreken samen een datum af die jou uitkomt

Uitvoering

Op de afgesproken datum wordt de boom gesnoeid

Tevreden?

Ben je tevreden? Dan pas gaan we weg.

Factuur

Na enkele dagen ontvang je van ons de factuur

Genieten

Tijd om te genieten van de ruimte

Klanten over onze boomverzorgers

Prima werk, snel, veilig, deskundige aanpak en netjes opgeruimd. Het was een grote boom welke gekapt moest worden. Ik was ietwat verbaasd hoe professioneel het werd aangepakt.

Hans, Gouda
Geweldige snelle en goede boomchirurg en veilig opgeruimd, van het ontmantelen van 2 bomen.
A. Grootendorst, IJsselstein
Flexibel, oplossingsgericht en scherp geprijsd. Laten de tuin netjes achter.
Mirjam , Rotterdam

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Welke klussen kan een boomverzorger doen?

Het meeste werk van een boomverzorger bestaat uit het kappen en snoeien van bomen. Wat betreft snoeien zijn alle soorten bomen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van fruitbomen, bomen in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is het wel per boom afhankelijk wanneer deze het beste gesnoeid kan worden. Hieronder vind je een overzicht met de voor- en nadelen per seizoen van boomverzorging.

In welk seizoen kan je boomverzorging doen?

Wat kost boomverzorging? Wat kost het snoeien van een boom?

Wat is de prijs van bomen snoeien? Een logische vraag. De kosten van het snoeien van bomen kunnen nogal uiteenlopen. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met:

 • De grootte en hoogte van de boom
 • De bereikbaarheid van de boom
 • Het afvalhout
 • De boomklus die moet gebeuren

Wil je weten wat de prijs is van het snoeien van je bomen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan en krijg een prijs te horen van onze boomchirurg in Groningen.

Boom laten snoeien in Groningen?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Bekijk meer boomklussen