Boomspecialist gezocht?

Op zoek naar een boomspecialist? Of benieuwd naar het werk van een bomenspecialist? Goede vragen waar wij graag het antwoord op geven. Op deze pagina vertellen we je meer over:

Bomenspecialist?

Bomenspecialist? Is dat nou echt nodig? Zeker weten, het is een belangrijk vak. Bomen hebben goede zorg nodig. Ze dragen namelijk bij aan onze gezondheid en ons welzijn. Bomenspecialisten zijn ook wel bekend als boomverzorgers.

boomspecialist

Boomspecialist gezocht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Wat doet een boomspecialist?

Zoals het woord al zegt, is een boomspecialist gespecialiseerd in bomen. Hij kan dus onderzoeken wat er met een boom aan de hand is en vervolgens de boom indien nodig behandelen. Gelukkig zijn bomen levende organismen en zijn ze in staat om goed voor zichzelf te zorgen. Maar soms kunnen ze wat hulp gebruiken. De werkzaamheden van een boomverzorger zijn dus het onderzoeken, snoeien, kappen, verplaatsen, omzagen en rooien van bomen. Net wat in de situatie nodig is en wat de wensen zijn. Maar altijd met de veiligheid van zichzelf, klant en omgeving voorop.

Waarom een boomspecialist?

Bomen zijn belangrijk voor onze leefomgeving. Ze dragen bij aan gezonde lucht en bieden beschutting. Ook geven ze een groene aanblik. Zorgvuldig omgaan met bomen is dus essentieel. Zeker, je kunt zelf aan de slag met snoeien en zelfs kappen van de boom, maar een boomspecialist is hiervoor opgeleid en weet hoe je dit het beste kunt doen. Zo voorkom je onveilige situaties, maar ook ziektes.

Wat kost een boomspecialist?

Een begrijpelijke vraag, want je wil graag van tevoren weten waar je aan toe bent. Helaas is het heel moeilijk om vooraf indicaties te geven. Het is namelijk afhankelijk van de grootte van de boom, maar ook van de plaats en bereikbaarheid en de soort boom. Onze boomspecialisten kunnen bijna altijd een inschatting maken op basis van enkele duidelijke foto’s en informatie. Als het daarmee niet lukt, komen ze langs voor een kijkafspraak en advies. Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan. We werken met boomverzorging eigenlijk altijd voor een vaste prijs. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan, maar wordt de klus uitgevoerd voor de prijs die we hebben afgesproken en waarmee je akkoord bent gegaan.

bomenspecialist

Over onze boomspecialisten

Meestal zitten ze hoog in de bomen, dus kan je ze niet zo goed zien. Maar we vertellen toch graag wie deze mannen zijn. Wij werken samen met meerdere boomspecialisten, vooral in regio Utrecht en Zuid-Holland, maar ook in Noord-Holland, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Al onze boomverzorgers zijn ervaren in het bomenwerk en hebben daar de nodige opleidingen voor gedaan. Hun kettingzagen zijn scherp, hun touwen sterk en hun spieren hard van het werk. Ze voorzien je graag van advies en werken door tot ze klaar zijn. Daarna ruimen ze alles netjes op. Ook is het mogelijk dat ze het groenafval meenemen als dit is afgesproken. Een andere optie is dat het hout wordt versnipperd.

Projecten met de boomspecialist

Boom verwijderen met boomspecialist

Hoe kap je een boom?

Boomspecialist gezocht?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Ons portfolio