Boom verwijderen (video)

Het verwijderen van bomen doen we regelmatig met onze vaste boomverzorger Ruben van Beest. Tijdens laatste klus hebben we wat filmpjes gemaakt en deze samen met de foto’s die we van de klant ontvingen gemonteerd in het onderstaande filmpje. We mochten de boom verwijderen voor de klant, omdat deze teveel licht weg nam en de klant allergisch bleek voor de Berk. Binnen enkele uren was de boom weg en was de overlast die de boom veroorzaakte voor goed verdwenen. De takken hebben we versnipperd en samen met de blokken hout afgevoerd op de aanhanger.

Uw boom verwijderen of snoeien? Kijk op onze pagina’s over boomverzorging voor meer informatie: Bomen kappen of Bomen snoeien.

Door samen te werken met een vakspecialist als Ruben van Beest kunnen wij het beste vakwerk tegen een zeer scherpe prijs leveren. Onze student ruimt namelijk al het afval op en helpt de boomverzorger waar nodig.

4.2/5 - (5 stemmen)
Door |2017-03-30T11:52:31+02:00december 10th, 2014|2 Reacties

Deel dit artikel, kies je favoriete sociale media!

2 reacties

 1. JA Robberegt 11 december 2014 om 16:28- Antwoorden

  Ik heb een Japanse kers (flinke boom van meer dan 30 jaar oud) en een grote spar in de voortuin. Wat kost het om deze te verwijderen ?

  • Fred Vermeij 19 december 2014 om 14:48

   Bedankt voor uw reactie! Wilt u een mailtje sturen naar info@schoffelstudent.nl? Met daarin uw adres de beschrijving dan zullen we een afspraak maken om de bomen te bekijken en vervolgens een gepaste offerte uit te brengen.

   Groet,

   Schoffelstudent

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant