Wilg Knotten 2017-05-19T09:55:32+00:00

Project Description

Wilg knotten

Wilg knotten en Boomverzorging in het algemeen zijn werkzaamheden die wij als bedrijf met veel plezier doen. Of het nu gaat om wilgen snoeien, kappen of knotten. Wij kunnen u altijd helpen met alle bomen die u in uw beheer heeft. Zo ook als het gaat om het knotten van wilgen. Schoffelstudent heeft de kennis en kunde in huis om uw wilgen weer perfect in de vorm te krijgen. Bij kleinere wilgen doen wij het werk zelf en voor grotere wilgen werken wij samen met een boomverzorger.

Wilgen knotten

Een tijdje terug belde een klant ons op met de vraag of wij een wilg konden knotten. Het knotten van wilgen past natuurlijk perfect binnen de mogelijkheden van Schoffelstudent. Deze wilg was echter wel 10 meter hoog en in zulke gevallen roepen wij de hulp in van een professionele boomverzorger. Deze wilg stond in Gouda en wij zijn hier met een student en de boomverzorger naartoe gegaan. Toen we daar aankwamen zagen we dat het best een gevaarlijke klus zou worden. Een deel van de boom was rot, en de uitlopers waren zeer hoog waardoor ze veel wind vingen. We zijn zeer voorzichtig en nauwkeurig te werk gegaan en na een middagje hard werken zag de wilg er weer prima uit. De klant was tijdens de uitvoering van de klus op vakantie, maar deze was bij terugkomst zeer tevreden

Wat doen wij nog meer?

Naast wilgen knotten doen wij nog veel meer! Wij bieden tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp, boomverzorging en zakelijke dienstverlening aan. Dit doen we door te werken met Hoveniers, ontwerpers en Studenten. Zo bieden we betaalbare diensten met een goede kwaliteit!

Interesse in wilg knotten?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Wilg Knotten
5 (100%) 1 vote