Tuinaanleg Nieuwbouwhuis

»Tuinaanleg Nieuwbouwhuis
Tuinaanleg Nieuwbouwhuis 2017-05-11T16:19:31+00:00

Project Description

Tuinaanleg nieuwbouwhuis

Als je net een nieuw huis hebt laten bouwen of een nieuwbouwhuis hebt gekocht, dan komt vroeg of laat de vraag om de hoek ‘wat doen we met de tuin?’ Soms helpen we de klant met een tuinontwerp door een van onze ontwerpers en soms heeft de klant zelf al best een aardig idee van hoe het moet worden. Zo ook deze klant in Pijnacker, die ons een ontwerpje en presentatie met sfeerplaatjes stuurde. Dit gaf ons al een duidelijk beeld en op basis van dat beeld hebben we een offerte opgesteld. Na akkoord hebben we een datum afgesproken om de tuin te realiseren, om te beginnen bij de voortuin!

De bestrating in de wijk bestaat uit rode klinkers en die lijn hebben we doorgezet in de oprit. Eerst zijn de grote tegels op een afgetrild zandbed gelegd, waarna de klinkers eromheen gelegd zijn. De klinkers zijn vervolgens ook weer afgetrild en het straatwerk is ingeveegd met brekerszand. Dit laatste is belangrijk om er een stabiel geheel van te maken.

De rood/paarse Ruston klinkers combineren mooi met de grote antracietkleurige oudhollandse tegels en zorgen voor een landelijke uitstraling.

De leibomen (sierappels) die in de voortuin geplant zijn dragen bij aan dit beeld.
In de voortuin/oprit is veel verharding en halfverharding (split) toegepast, omdat het vooral functionele ruimte betreft. Uiteraard ziet de achtertuin er een stuk groener uit!

Bekijk hier de beelden:

Interesse in tuinaanleg?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Tuinaanleg Nieuwbouwhuis
5 (100%) 3 votes