Project Description

Tuin Leegruimen

U wilt de tuin leegruimen? Wij werken met ervaren studenten en hoveniers om dit te realiseren, hierdoor bieden wij betaalbare en kwalitatieve diensten! De tuin leegruimen is voor ons dus geen enkel probleem. Het  verwijderen van beplanting, bestrating, bomen om een schoon canvas te creëren voor de nieuwe plannen doen wij met veel plezier.   >>>Vraag vrijblijvende offerte aan<<<

Interesse in tuin leegruimen?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Onze diensten

  • Tuinonderhoud

  • Tuinaanleg

  • Boomverzorging

  • Bestrating

  • En nog meer, bekijk onze diensten!

Hoe het werkt?

1. Contact

Neem contact op met onze klantenservice!

2. Datum

Na akkoord op de offerte plannen we een datum!

3. Uitvoering

Wij voeren het uit op afgesproken moment!

4. Betaling

Achteraf sturen wij een factuur.

5. Genieten

Nu is het tijd om te genieten van de tuin!

Voorbeeld van de tuin leegruimen

Afgelopen week mochten wij een tuin leegruimen in Rotterdam. Het betrof een tuin van ongeveer 65 vierkante meter waar grotendeels bestrating in lag. Ook het tuinhuisje en de beplanting moesten plaats maken voor de nieuwe plannen die uitgevoerd worden door een collega hovenier. Het afval was teveel om met onze aanhanger af te voeren en dat hebben we in containers af laten voeren van 10 kuub en 6 kuub. Na het leegruimen hadden we een totale 18 kuub aan materiaal wat werd afgevoerd. We hebben de tuin binnen één dag leeg weten te ruimen met vijf Schoffelstudenten. Alle wortels van de planten zijn verwijdert zodat het straatwerk er makkelijk gelegd kan worden door de hovenier.

Waarom de tuin leegruimen?

U heeft nieuwe plannen en daarvoor heeft u ruimte nodig. Het leegruimen van de tuin is dan een goede optie. Bij de meeste hovenier bent u veel geld kwijt. Schoffelstudent biedt daarom de uitkomst om voor een betaalbare prijs uw tuin klaar te maken voor de nieuwe plannen. Wij streven ernaar om het leegruimen van de tuin zo betaalbaar mogelijk te houden en daarom kijken we altijd naar verschillende mogelijkheden om de klus zo betaalbaar mogelijk te klaren.

Goedkoop is duurkoop?

U zult misschien denken: ‘Het zijn studenten, doen ze het dan wel goed?’. We hebben inmiddels al meer dan 2500 klussen gedaan en onze klanten zijn best wel blij met ons ? Wij scoren een 8+ gemiddeld op review site www.kiyoh.nl. Voor klussen die wij zelf niet goed genoeg kunnen uitvoeren, zetten wij vakmannen in. Wij communiceren van tevoren heldere prijzen en maken daar afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij doen altijd onze uiterste best om een betaalbare dienst te leveren. Dat is ook onze missie: betaalbaar hovenierswerk leveren door te werken met hoveniers en studenten.

Interesse in tuin leegruimen?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!

Tuin leegruimen? Schoffelstudent!
4.3 (86%) 10 vote[s]