Project omschrijving

Tuin afgraven? Schoffelstudent & Hoveniers!

Wanneer je nieuwe plannen hebt voor de tuin ligt de oude grond of het zand vaak nét op de verkeerde plek. En bestraten op grond of het aanleggen van een gazon op zand is geen goed idee. De beste oplossing is dan de tuin afgraven en afvoeren en de beplanting verwiderren. Dit doe je met een kleine kraan of graafmachine als de tuin bereikbaar is. In sommige gevallen is het nodig om de tuin met de hand (en schop) af te graven. Dat was ook het geval bij deze klus in Rotterdam. Onze studenten waren met vier man een flinke dag bezig om de tuin leeg te halen en deels af te graven en de beplanting te verwijderen. De tegels, planten. tuinaarde en het tuinhuisje kruiden ze naar de grote afvalcontainers van 6 kuub en 10 kuub die de leverancier ophaalde toen de klus was geklaard. De tuin is nu helemaal klaar voor het nieuwe straatwerk!

Wat kost een tuin afgraven?

Er zijn verschillende dingen die meespelen met de totale prijs. Hieronder een rijtje opgesomd van dingen die mee kunnen spelen

1. De grootte van de tuin & arbeidsduur

2. Graafmachine of met de schop (een graafmachine verlaagd uiteraard wel weer de arbeidsduur)

3. Hoeveelheid grond, tegels en andere dingen die moeten worden afgevoerd

4. Hoeveel er moet worden opgehoogd en hoeveel beplanting er moet worden verwijderd

Dit zijn een paar standaard dingen die meespelen. De uiteindelijke prijs hangt van erg veel dingen af. Denk ook bijvoorbeeld aan tegels als je gaat bestraten. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende offerte aan en we rekenen de precieze prijs van tuin afgraven voor je uit.

Tuin afgraven

Your Content Goes Here

Interesse in tuin afgraven?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Volkstuin leeghalen in Rotterdam

Ook dit project in Rotterdam hebben we de volkstuin leeggehaald. Daarna hebben we de tuin opnieuw ingericht naar wens van de klant. We mochten een deel opnieuw bestraten en hebben ook een stuk beschoeiing geplaatst langs de slootkant.

Verwijderen van beplanting

Het verwijderen van beplanting is een onderdeel van de tuin afgraven. Als je nieuwe plannen voor je tuin hebt, plaats je meestal ook nieuwe beplanting, dus de oude beplanting kan verwijderd en afgevoerd worden. Hoe werkt het planten verwijderen en afvoeren? Dit kan best een pittige klus zijn. Kleinere planten kunnen we er zo uit trekken of scheppen. Grotere planten of bomen kunnen het beste eerst afgeknipt en afgezaagd worden tot op de stam. Dan kan je er beter bij. Vervolgens wordt de wortel uitgegraven. Het verwijderen van beplanting die heel groot is, kan het beste gebeuren met een graafmachine. Dit scheelt heel veel tijd. Uiteraard wordt de oude beplanting afgevoerd, zodat de tuin ook echt leeg is.

Offerte voor tuin afgraven?

Voor een vrijblijvende offerte voor het afgraven van uw tuin kunt u contact opnemen. Dan maken wij een gepaste offerte op uw beschrijving en eventuele foto’s. Eventueel komen wij ook op locatie kijken, zodat we een nog betere schatting kunnen maken van het werk. Bij grotere klussen gebruiken we ook een kleine kraan of graafmachine om zo efficiënt mogelijk te werken.

Onze ervaring met een tuin afgraven

Inmiddels groeven we tientallen tuinen succesvol af en realiseerden we voor een heel aantal van die tuinen ook de nieuwe plannen. Bijvoorbeeld bij deze tuin in Rotterdam, waar we het leegruimen van de tuin verzorgden. We voerden totaal 18 kuub aan straatwerk, tuinhuis en groenafval af! Het afvoeren doen we meestal met onze eigen aanhangers. Voor grotere hoeveelheden afval berekenen we voor u de goedkoopste optie en laten we eventueel een container komen.

Experts

Een tuin kan je het beste uit besteden aan een professioneel bedrijf zoals wij. Wij weten alle kneepjes om jouw tuin zo mooi mogelijk op te kunnen leveren. Omdat wij dit regelmatig doen weten we uit ervaring precies wat bij welke tuin het beste past. Wij luisteren goed naar jouw wensen en zorgen samen dat je van een prachtige tuin kan gaan genieten.

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Tuin laten afgraven?

Al meer dan 5500 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.5+ van klanten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!