Project Description

Tuin afgraven? Schoffelstudent & Hoveniers!

Wanneer je nieuwe plannen hebt voor de tuin ligt de oude grond of het zand vaak nét op de verkeerde plek. En bestraten op grond of het aanleggen van een gazon op zand is geen goed idee. De beste oplossing is dan de tuin afgraven en afvoeren. Dit doe je met een kleine kraan of graafmachine als de tuin bereikbaar is. In sommige gevallen is het nodig om de tuin met de hand (en schop) af te graven. Dat was ook het geval bij deze klus in Rotterdam. Onze studenten waren met  vier man een flinke dag bezig om de tuin leeg te halen en deels af te graven. De tegels, planten. tuinaarde en het tuinhuisje kruiden ze naar de grote afvalcontainers van 6 kuub en 10 kuub die de leverancier ophaalde toen de klus was geklaard. De tuin is nu helemaal klaar voor het nieuwe straatwerk!

Tuin afgraven

Interesse in tuin afgraven?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Volkstuin leeghalen in Rotterdam

Ook dit project in Rotterdam hebben we de volkstuin leeggehaald. Daarna hebben we de tuin opnieuw ingericht naar wens van de klant. We mochten een deel opnieuw bestraten en hebben ook een stuk beschoeiing geplaatst langs de slootkant.

Offerte voor tuin afgraven?

Voor een vrijblijvende offerte voor het afgraven van uw tuin kunt u contact opnemen. Dan maken wij een gepaste offerte op uw beschrijving en eventuele foto’s. Eventueel komen wij ook op locatie kijken, zodat we een nog betere schatting kunnen maken van het werk. Bij grotere klussen gebruiken we ook een kleine kraan of graafmachine om zo efficiënt mogelijk te werken.

Onze ervaring met een tuin afgraven

Inmiddels groeven we tientallen tuinen succesvol af en realiseerden we voor een heel aantal van die tuinen ook de nieuwe plannen. Bijvoorbeeld bij deze tuin in Rotterdam, waar we het leegruimen van de tuin verzorgden. We voerden totaal 18 kuub aan straatwerk, tuinhuis en groenafval af! Het afvoeren doen we meestal met onze eigen aanhangers. Voor grotere hoeveelheden afval berekenen we voor u de goedkoopste optie en laten we eventueel een container komen.

Waarom Schoffelstudent?

  • Gericht op betaalbaarheid

  • Werkt met Studenten & Hoveniers

  • Klantgericht

  • Sterk in communicatie en afspraken

  • We maken graag klanten blij 🙂

Klanten over Schoffelstudent:

Karweien en klusjes worden conform afspraak geklaard. Geen verrassingen, ook niet bij de afrekening.

R. Faas, Alphen aan den Rijn

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

H. Dongelmans, Rotterdam

Schoffelstudent is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Visser en Wijtman Architecten, Waddinxveen

Het onderhoud wordt telkens goed uitgevoerd, zeker een aanrader!

Erik, Rotterdam

Interesse in tuin afgraven?

Al meer dan 3000 klussen uitgevoerd en gemiddeld een 8.3 van klanten!

Uitgelicht project

De nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda betekent ook nieuwe tuinen en die tuinen aanleggen, dat doen wij als hoveniersbedrijf  natuurlijk graag! Zo ook deze tuin in Gouda. Het begon allemaal op de beste tekentafel, de keukentafel van de klant. Daar bespraken we onder het genot van een verwarmende bak koffie de ideeën. Na het kennismakingsgesprek hadden wij al een goed beeld en dit vertaalden wij vervolgens naar een schets. Een tuin met steenschotten, rode klinkers, beukenhaag en een pergola!

Bekijk de video of lees hier meer over deze tuin!